Hírek

Országjáráson a korosztályos edzők

Mészöly Gézáék nagy reményeket fűznek az 1995-ös és 1996-os korosztályhoz.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

űrű programot bonyolít le a magyar korosztályos válogatottak vezetőit is magába foglaló szakmai stáb. Az edzők országjárásuk során találkoznak a legjobb utánpótlás-nevelő műhelyek edzőivel – írja az MLSZ honlapja.

A stáb tagjai – Mészöly Géza (1995-ös korosztály), Pisont István (1996), Tuboly Frigyes (1997) és Szepessy László (1998) kiegészülve Hegedűs Gyulával, Hegedűs Gáborral és Korolovszky Györggyel – jártak már például az Újpestnél, a Ferencvárosnál, a héten pedig a Győri ETO-nál vizitáltak.

– Nagyon fontosnak tartjuk ezeket a konzultációkat, amelyek során a klubokban dolgozó kollégákkal cseréljük ki a gondolatainkat. Beszélünk az előttünk álló feladatokról, a kiemelt célokról, s természetesen a játékosokról. Az adott klubban szereplő ifjú labdarúgókról véleményt kérünk és kapunk, sőt nem csak a kerettagokról, hanem azokról is, akiket a klubedzők javasolnak a majdani feladatokra a keretbe – mondta Mészöly Géza. – A jövő héten megyünk a keleti régióba, ahol a Nyíregyháza, a Debrecen és a Diósgyőr edzőivel találkozunk, s vár még ránk találkozó például a Puskás Ferenc Akadémia és a Magyar Futballakadémia, azaz a Honvéd edzőivel is.

Olvasói sztorik