Hírek

Radó provokálta, lerúgta

Az ajkai Sallér Márk szerint két ember kellett ahhoz, hogy elveszítse a fejét.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Paprikás hangulatú edzőmeccsen van túl a Haladás csapata. A zöld-fehérek az Ajka csapatával játszottak felkészülési mérkőzést, amit aztán agresszív közjáték zavart meg. Az első félidő végéhez közeledve az ajkaiak játékosa, Sallér Márk nemes egyszerűséggel, belerúgott Radó Andrásba. Mivel az eset pont a Hali kispadja előtt történt, nem sok hiányzott, hogy elszabaduljanak az indulatok. A közjáték miatt így is percekig állt a játék.

– Mélységesen felháborít, hogy egy Haladás-nevelésű játékos magáról megfeledkezve súlyos sérülést akart okozni a legnagyobb tehetségünknek. Szerencsére szakadás nincs Andris lábában, de a mai tréninget kihagyja, csak erősíteni tud – jelezte Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás edzője a klub hivatalos honlapján.

A Rangadó.hu kíváncsi volt a másik fél véleményére is.

– Egész egyszerűen elvesztettem a fejem, de ehhez az is kellett, hogy az egész félidőben Radó András provokáljon engem – magyarázta tettét az ajkai játékos. Mutogatott, szövegelt nekem, és színészkedett. Az egész meccs nagyon feszült hangulatú volt, elég azt tudni, hogy a játékvezető három büntetőt ítélt ellenük, úgy hogy kétszer is a vonalon kívül történt a szabálytalanság. Erre jött még a folyamatos provokálás.

Honlapunk úgy értesült, hogy a játékosnak nem ez volt az első fegyelmezetlensége:

– Két éve, a Gyirmót elleni meccsen volt egy hasonló esetem, de ott is engem könyököltek le, az én orrom vérzett. Nem tartom magam durva játékosnak, ősszel nem voltam kiállítva se, nem kaptam sárga lapot durvaságért. Biztos lesz következménye ennek a tegnapinak és vállalom a felelősséget, de ez az egész két emberen múlt, nem csak én voltam a ludas. Ennek ellenére nagyon sajnálom, ami történt és jobbulást kívánok Radó Andrásnak.

A két együttes nagyon jó viszonyban van egymással, több szombathelyi nevelésű játékos is szerepel az Ajka csapatában, sőt a csapat pályaedzőjét, Jákli Pétert még rokoni szálak is fűzik a sértett Radó Andráshoz.

Olvasói sztorik