Hírek

Czvitkovics várja már a tavaszt

A debreceni középpályás két kupagyőzelmet remél, és azt, hogy a folytatásban elkerülik a sérülések.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egyéves belgiumi kitérő után tért vissza tavaly nyáron a Debreceni VSC csapatába Czvitkovics Péter. A korábbi válogatott labdarúgó az ősszel azonban nem tudta korábbi remek játékával elkápráztatni a hajdúsági publikumot, hiszen sérülés miatt csupán az utolsó öt fordulóban léphetett pályára, és akkor sem volt még százszázalékos állapotban. A 29 éves középpályás a Rangadó.hu megkeresésére elárulta, hogy vádlisérülése már a múlté, és a márciusi bajnoki rajtot megfelelő állapotban fogja várni.

– Szerencsére már teljesen rendben van a lábam, ősszel az utolsó öt fordulóban pályára is tudtam lépni – magyarázta a tízszeres válogatott játékos. – Fizikálisan nem voltam még a legjobb állapotban, de öt-hat hét után ez teljesen érthető. Nem is álltam le decemberben, dolgoztam tovább, hogy visszanyerjem a régi formámat, hiszen azért picit leépültem… Folyik már az alapozás, remélem nem lesz sérülés, és akkor márciusra jó állapotba tudok lenni én is, illetve a csapat többi tagja is.

– Milyen eddig az alapozás, hogyan készülnek?
– Szépen haladunk a felkészüléssel, egyelőre jó sok futással alapozunk. Általában erdei futások vannak reggel, délután pedig labdás edzés, azt mindenki nagyon várja, hiszen jobban szeretünk labdával tréningezni. Végezzük a tervezett a munkát, a legfontosabb pedig az, hogy ne legyen sérülés. Ha nem lesz gond, akkor úgy gondolom, hogy remek tavasz elé nézünk.

– Mit vár a tavaszi szezontól?
– Mind a két kupában életben vagyunk még, szeretnénk ezeket megnyerni. A bajnokságban tíz pont a lemaradásunk, de amíg nem húzzák meg a vonalat, addig mindent meg fogunk tenni azért, hogy megnehezítsük a Győr dolgát, nem mondunk le egykönnyen a bajnoki címért. Ha a csapat jól játszik, akkor én is jól tudok futballozni, és akkor tudok segíteni az együttesnek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik