A Malagán is “átmegy” a Barcelona?

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez. Ezúttal Détári Lajos, a legendás Döme, világválogatott labdarúgó tippel. Chelsea-Arsenal - Tipp:1 - Mindkét alakulat meglehetősen rapszodikus teljesítményt nyújt az elmúlt hetekben, elég, ha csak a kékek hétközi hazai döntetlenjét említjük, vagy az ágyúsok Manchester City elleni hazai betlijére gondolunk. Most azonban nyernek Matáék, a pontok a Stamford Bridge-en maradnak Tottenham-Manchester United - Tipp:2 - Kiváló formában van a Tottenham, ám ma a remek teljesítmény sem lesz elegendő a bajnokesélyes ellen. Nyernek Rooney-ék Valencia-Real Madrid (bajnoki)- Tipp: X - Óriási csalódást keltett a Real az Osasuna ellen, és erre az sem lehet magyarázat, hogy több kulcsjátékos sem szerepelt a fővárosiaknál. A Valencia az edzőváltás óta jól szerepel, egy pontra ma is jók lesznek a fehér-feketék. Southampton-Everton X - A liverpooli kékek tűnnek esélyesebbek, ugyanakkor a szentek hazai pályán erősek, ráadásul biztosan sokat javított az önbizalmukon a Chelsea otthonában szerzett pont. Ma is eggyel gyarapodnak Ha tetszettek a tippek, kérjük nyomj egy like-ot, hogy a Facebook-on barátaid is ki tudják tölteni a tutit. További sportfogadási tippeket a Rangadó főoldaláról tudsz elérni. Juventus-Lazio (olasz kupa) Tipp:(0-1) D! -2,5 - Kevés gólt és minimális hazai győzelmet várok az elődöntő első felvonásán. A döntés a fővárosi visszavágóra marad Roma-Inter- Tipp:(0-1) D - Csakúgy, mint az első elődöntőn, itt is hazai sikert várok, és ezen a meccsen is egy góllal lesznek jobbak a vendéglátók. Valencia-Real Madrid (spanyol kupa)- Tipp:X - Néhány napon belül másodszor is a Mestallába látogatnak Modricék. A kétgólos előnyt megőrzi a Real, Sergio Ramosék jutnak az elődöntőbe. Malaga-Barcelona - Tipp: 2! +2,5 - Hatalmas meglepetésre nem szerzett előnyt a Nou Campban a Barca. Szerintem a legjobb összeállításában utazik a déli városba a katalán alakulat, és Messiék sokgólos meccsen vívják ki a továbbjutást.

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez.

Ezúttal Détári Lajos, a legendás Döme, világválogatott labdarúgó tippel.

Chelsea-Arsenal – Tipp:1!

– Mindkét alakulat meglehetősen rapszodikus teljesítményt nyújt az elmúlt hetekben, elég, ha csak a kékek hétközi hazai döntetlenjét említjük, vagy az ágyúsok Manchester City elleni hazai betlijére gondolunk. Most azonban nyernek Matáék, a pontok a Stamford Bridge-en maradnak!

Tottenham-Manchester United – Tipp:2!

– Kiváló formában van a Tottenham, ám ma a remek teljesítmény sem lesz elegendő a bajnokesélyes ellen. Nyernek Rooney-ék!

Valencia-Real Madrid (bajnoki)- Tipp: X!

– Óriási csalódást keltett a Real az Osasuna ellen, és erre az sem lehet magyarázat, hogy több kulcsjátékos sem szerepelt a fővárosiaknál. A Valencia az edzőváltás óta jól szerepel, egy pontra ma is jók lesznek a fehér-feketék.

Southampton-Everton X!

– A liverpooli kékek tűnnek esélyesebbek, ugyanakkor a szentek hazai pályán erősek, ráadásul biztosan sokat javított az önbizalmukon a Chelsea otthonában szerzett pont. Ma is eggyel gyarapodnak!

Ha tetszettek a tippek, kérjük nyomj egy like-ot, hogy a Facebook-on barátaid is ki tudják tölteni a tutit. További sportfogadási tippeket a Rangadó főoldaláról tudsz elérni.

Juventus-Lazio (olasz kupa) Tipp:(0-1) D! -2,5!

– Kevés gólt és minimális hazai győzelmet várok az elődöntő első felvonásán. A döntés a fővárosi visszavágóra marad!

Roma-Inter- Tipp:(0-1) D!

– Csakúgy, mint az első elődöntőn, itt is hazai sikert várok, és ezen a meccsen is egy góllal lesznek jobbak a vendéglátók.

Valencia-Real Madrid (spanyol kupa)- Tipp:X!

– Néhány napon belül másodszor is a Mestallába látogatnak Modricék. A kétgólos előnyt megőrzi a Real, Sergio Ramosék jutnak az elődöntőbe.

Malaga-Barcelona – Tipp: 2! +2,5!

– Hatalmas meglepetésre nem szerzett előnyt a Nou Campban a Barca. Szerintem a legjobb összeállításában utazik a déli városba a katalán alakulat, és Messiék sokgólos meccsen vívják ki a továbbjutást.

Címkék: