Hírek

Nymbruk lesz a meglepetés?

Tisztelettel üdvözlöm a kedves olvasókat, Széles Balázs vagyok, első írásommal jelentkezem. A továbbiakban főként európai kosárlabda porondján játszandó összecsapások várható végkimeneteléről szeretnék írni Önöknek, hogy együtt rövidítsük meg a fogadóirodákat, fordított arányosságban pénztárcánk vastagságával.
Többségében, mint említettem, hazai mérkőzésekkel, európai összecsapásokkal fogok foglalkozni, esetenként viszont NBA-vel, női küzdelmekkel is szolgálok majd, mint ahogy ma is. Kezdetben türelmet kérek, mindent meg fogok tenni, hogy elégedettek legyenek.

Válogassunk is a szerdai és csütörtöki mérkőzésekből, papírforma meccsekkel, illetve rizikósabb, de értelemszerűen nagyobb összeget hozó találkozókkal.

Sopron- Fenerbahce – Tipp:2

K
is hazánk klubjainak nemzetközi színtéren érdekelt mérkőzései mellett akkor sem megy el szívesen az ember, ha sajnos bizony éppen honfitársaink ellen tesszük le tippjeinket, de öröm lehet az ürömben, ha a vereség okozta lelki sebeket a bezsebelt pénzzel orvosoljuk, már amennyire azt lehet.
A soproni lányok az Euroligában a Fenerbahce gárdáját fogadják, amelyet habár idegenben sikerült megszorongatni (77-71), mégsem hiszem, hogy otthon benne van a csapatban a jobb eredmény. A Sopronnak 2 győzelme mellett 7 veresége van (a nyeretlen Arras-t verték el oda-vissza), a Fener viszont eddig 6 sikernek örvendhetett a sorozatban, míg kétszer ők is fejüket lehajtva hagyták el a parkettet. Jelenleg jó formában játszanak, utolsó két meccsüket nyerték.
Nem érdemes részletezni, sajnos nagyon egyértelműen néz ki, a szorzót látva ezt a Szerecsejáték ZRT is tudja.
Sopron- Fenerbahce: 2. (Győzelmükre 1.15-ös szorzó jár tippmix-en.)

Most, hogy hazafias kötelességeimet kevésbé hazafias optimizmussal teljesítettem, nézzünk körül, milyen komolyabb odds-szal rendelkező párosítások közül szemezgethetünk!

Triumph Liubertsy- Budivelnik -Tipp:1.

Kontinensünk második legerősebb kupaküzdelmében, az Eurocup-ban fogja játszani szintén szerdán az orosz Triumph Liubertsy az ukrán Budivelnik elleni találkozót. A Budivelnik Kijev habár kitűnő formában van, a második csoportkörben is elkönyvelhettek már otthon egy sikert, illetve zsinórban 4 megnyert meccsüknél tartanak, mégis azt gondolom, hogy az első kört hibátlan mérleggel átszelő, (szerintem) erősebb keretű, otthon játszó Triumph fog győzni, amely kijavíthatja legutóbbi idegenbeli vereségét, és kiléphet a 3 meccses nyeretlenségi sorozatából. A bwin is hasonlóan gondolkodik, de azért egy 1,4-es szorzót fizetnek a feltett összegre.

Nymburk- Valencia – Tipp:1

Még mindig Eurocup, egy olyan megérzés, amely ugyan bejöhet, főleg pszichológiai érvek miatt, de azt azért senkinek nem ajánlanám, hogy utolsó értéktárgyait rögvest pénzzé tegye annak érdekében, hogy Tippmix-en 2,45-ös szorzó ellenében tegyena Nymburk csapatára, amely a Valenciát fogadja. A csehek sikerrel, a spanyolok viszont vereséggel „hangoltak” a találkozóra, a Valencia hazája pontvadászatában maradt alul Lóránt Péter excsapata, a Lagun Aro ellen. Meg kell hagyni, a kupában magabiztosak, 5-1 után kerültek be a második körbejátszásra, és már itt is begyűjtöttek egy sikert- a Riga ellen.

Most valami viszont azt súgja, hogy a 3-3-al épphogy versenyben maradt csehek vért fognak inni, éppen 3 meccses sikerszériában vannak, és hatalmas, két pontos győzelmet arattak legutóbb idegenben, a bombabiztosan (6-0) továbbjutó Bilbao ellen.
Tudjuk, hogy ez mekkora erőt ad, ráadásul most saját közönségük előtt lépnek pályára. Meg lehet próbálni, sőt!

Nymburk- Valencia:1. (Győzelmükért 2,45-ös szorzót kapunk pénzünkért bwin-en, 2,30-at Tippmixen).

Houston- Dallas – Tipp:1.

Most viszont szálljunk hajóra, és kössünk ki valahol a tengerentúlon, nézzünk meg egy NBA meccset zárásként, melyet szerdáról csütörtökre virradóra játszanak le.
A legutóbbi 10 Houston- Dallas összecsapás mindegyikét (!) megnyerte a Dallas, azonban most bátran tennék pénzt arra, hogy megtörik ez a sorozat. A texasiak nagyon gyengén kezdtek, mostanában szedegetik össze magukat, hiszen erősen veszélybe került a playoff, nem kevés év után először. Legutóbbi 3 meccsük mindegyikét sikerrel vették (ez a három ma nagyon gyakori szám), míg a jól kezdő Houstonnak teljesen fordítva sikerültek a legutóbbi meccsek, hatból mindössze egyetlen este győztek, pedig többek között a Philadelphia és a New Orleans sem tűnt lehetetlen küldetésnek. Én viszont úgy vélem, hogy Harden és Lin visszaállítják az erőviszonyokat, és saját pályájukon a rakéták fognak örülni a 48. perc után, tekintve, hogy a legutóbbi 5 vereség mindegyikét otthonuktól távol szenvedték el, valamint biztosan motoszkál a Houstoni fejekben az, hogy illene végre megtudni, milyen érzés nem alulmaradni a Dallas ellenében.
Houston- Dallas: 1. (2x-es szorzó, bwin).Mára, kezdetnek ennyi, pár nap múlva jelentkezem, köztük magyar bajnoki meccsekkel is! Köszönöm a türelmet, jó szerencsét mindenkinek!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik