Hírek

Vereség a horvátoktól, gólgazdag meccs a spanyolokkal

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez.

Ezúttal Herbert Gábor, a csurgóiak korábbi válogatott kézilabdázója tippel a kézi vb meccseire.

Németország-Argentína – Tipp:(0-2) 1!

– Az A-csoportban a franciák az esélyesek, ők felfelé lógnak ki a hatosból, a másik öt alakulat viszont nagyjából hasonló játékerőt képvisel. A németek buktak Tunézia ellen, és még egy botlás nem fér bele. A dél-amerikaiak is 1 győzelemmel és 1 vereséggel állnak, ám az európai együttes ellen nem jön össze a pontszerzés. Nem lesz sima, de a végén három biztosan lesz a németek javára.

Dél-Korea-Fehéroroszország Tipp: 2! és -56,5!

– A fehérorosz kézilabda nagy fejlődésen megy keresztül, nemcsak a válogatott, hanem a Minszk is egyre jobb eredményeket ér el a nemzetközi porondon. A lengyelekre is feljöttek a hajrában, szimpatikus játékkal rukkoltak elő. A koreaiak simán kikaptak a szerbektől, csak 22 gólt dobtak. Ezúttal sem lesz sok találat, és a végén az európai együttes ünnepelhet.

Ha tetszettek a tippek, kérjük nyomj egy like-ot, hogy a Facebook-on barátaid is ki tudják tölteni a tutit. További sportfogadási tippeket a Rangadó főoldaláról tudsz elérni.

Horvátország-Magyarország – Tipp:(0-2) 1!

– A szívem a mieink mellett szól, ugyanakkor kétség kívül a horvátok az esélyesebbek. Nem is emlékszem, hogy nemzetközi tornán mikor vertük meg a horvátokat. Épp itt lenne az ideje… Ugyanakkor azt mondom, szinte mindegy, hogy mit játszunk a csoportkörben a horvátokkal és a spanyolokkal, az igazán ki-ki mérkőzések majd a nyolcaddöntőben jönnek. 3-4 góllal – sajnos – az ellenfelünk nyer…

Macedónia-Oroszország – Tipp:x!

– A macedónok törtek már borsot az orosz válogatott orra alá a legutóbbi tornán, és ezúttal sem lesz egyszerű dolga a „nagytestvérnek”. Láttam a dánok elleni játékukat, és az új vezetőedző nagyon szimpatikus gárdát rakott össze. Fiatalított, és ez bizony jót tett az oroszoknak. Bár vereséget szenvedtek az északiaktól, ennek ellenére nem vallottak szégyent. A macedónok két könnyű mérkőzésen vannak túl, és eddig hozták a kötelezőt. Az az érzésem, hogy nem bírnak egymással a felek…

Izland-Dánia – Tipp:1!

– Ezen az összecsapáson érzek meglepetést. Izlandot nem lehet leírni, bármikor képesek remek teljesítményre. A dánok pedig nem győztek meg, és ugye van a mondás, hogy botlás nélkül nem lehet végigjátszani egy hosszú tornát. Szerintem most buknak a dánok…

Magyarország-Spanyolország – Tipp:x! +58,5!

– A hispánok stílusa jobban fekszik nekünk, és vertük is már meg őket nem is olyan régen. Persze, a hazai pálya előnye a spanyolok mellett szól, de szerintem megnehezítjük a dolgukat. Sok gólt várok, ezen a meccsen a támadójáték dominál majd.

Franciaország-Németország- Tipp:(0-5) 1!

– Sima gall diadal várható, a németek amolyan szorgos iparoscsapatként küzd, de nincs igazi klasszisuk. A franciák sokkal jobbak, nem lesz izgalmas összecsapás…

Szerbia-Szlovénia – Tipp: 2!

– A balkáni derbit a szlovének nyerik. Fiatal, lendület csapatuk van, két remek szélsővel. Ha a gyorsaságukat kamatoztatni tudják, akkor a szerbeknek nem lesz esélyük.

Sorozatunk korábbi részében tippelt már Lóránt Péter, a válogatott és a Virtus Roma centere,Rózsa Dániel, a Haladás kapusa, Bori Gábor, a Paks középpályása és Majka, a rapper, műsorvezető és Gyömbér, Gábor a Ferencváros focistája, valamint Dragóner Attila, korábbi válogatott labdarúgó is, vagy éppen Guzmics Richárd a Haladás és a válogatott középpályása.

Olvasói sztorik