Hírek

Dragóner Attila tippel

Dragóner Attila idén ünnepli 39. születésnapját. A Ferencváros emblematikus figurája korábban szerepelt a Sopron, a Stadler és a BVSC együttesében is. A kétszeres magyar bajnok és kétszeres kupagyőztes védő a válogatottban 1996 és 2005 között 28-szor szerepelt. A gólerős bekk légiósként a Fortuna Köln és a portugál Guimares alakulatát erősítette.

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez.

Ezúttal Dragóner Attila korábbi válogatott labdarúgó tippel.

Zaragoza-Betis X! +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN!

– Nem unatkoznak majd a nézők a péntek esti bajnokin. Szerintem sok gól esik majd, és végül megosztoznak a pontokon a felek. 2-2 lesz!

QPR-West Brom 1!

– Gera Zoliék futottak egy remek szériát, ám most mintha kisebb hullámvölgybe kerültek volna a birminghamiek. A londoni rivális botrányosan gyengén szerepel a Premier League-ben, az utolsó helyen állnak, ha nem szedik össze magukat, akkor kiesnek az élvonalból. A kupában viszont vigasztalódhat a QPR, az az érzésem, hogy sikerrel veszik a FA-kupa 3. fordulóját. 2-1-re nyer a vendéglátó!

Southampton-Chelsea 2! (1-0)X!

– Nagy kérdés, hogy a karácsonyi sorozatterhelés mit hoz ki a játékosokból. A szentek otthon nem rosszak, ennek ellenére a londoni kékek egygólos sikerét várom. 0-1-gyel Torresék lépnek tovább a következő körbe.

Ha tetszettek a tippek, kérjük nyomj egy like-ot, hogy a Facebook-on barátaid is ki tudják tölteni a tutit. További sportfogadási tippeket a Rangadó főoldaláról tudsz elérni.

Granada-Valencia X! Mindkét fél betalál: IGEN!

– A kiesés ellen küzd a déli gárda, a Valencia pedig az edzőváltás után valamelyest jobban szerepel. A hazai gárdának minden pontra szüksége van, és szerintem ma az egyiket otthon is tartja. Lesz gól mindkét oldalon, a pontokon pedig megosztozkodnak a csapatok. 1-1-et várok.

Swansea-Arsenal +2,5! 2!

– Arsene Wenger együttesének nyernie kellene most már valamit; nagy kérdés, hogy tartalékos összetételben szerepelnek-e majd a kupameccsen. Laudrup remek munkát végez a fehéreknél, és a walesi csapatnál mindenkinek meg kell szenvednie a jó eredményért. A hazaiak sérültjei felépülnek várhatóan, így erősebb lesz majd a Swansea támadójátéka. Sok gól lesz, a végén pedig az ágyúsok örülhetnek. 2-3!

Udinese-Inter X! -2,5!

– Bár az olasz gárdák közül az Inter a kedvencem, az év első fellépésén nem várok nagy játékot a fiúktól. Szerintem unalmas, kevés találatot hozó meccsen pontosztozkodással zárul a 90 perc. Az Udinese masszív csapat, nem egyszerű nála nyerni. Ez nem sikerül Militóéknak sem, nem lepődnék meg, ha 0-0 lenne a vége…

Napoli-Róma 1! Cavani szerez gólt: IGEN!

– Kisebb válságba került a déli gárda, a téli szünet előtt nem úgy jöttek az eredmények, ahogy azt a vezetőség eltervezte. A Roma nagy talány, olykor remekül futballoznak Tottiék, máskor meg szenvednek. Mindkét alakulat a támadófocit részesíti előnyben, és mindkét oldalon igazi klasszisok játszanak. Az az érzésem, hogy végül a világoskékek diadalmaskodnak, mondjuk egy Cavani-góllal…

Rayo Vallecano-Getafe Mindkét fél betalál: IGEN! 1! +2,5!

– Rangadó Madridban! Igaz, nem a Real és az Atletico csap össze… A darazsakat szeretem, mert rendre a támadófocit erőltetik. Otthon veszélyesek, éppen ezért szerintem ma is győpzelmi esélyekkel lépnek pályára. A Getafe biztonságosabb pozícióban töltötte a szünetet, lehet, hogy a Rayo motiváltabb is lesz egy kicsit. Sok góllal számolok, a végén pedig a Vallecano örülhet a három pontnak. 3-1-re nyer a házigazda!

Sorozatunk korábbi részében tippelt már Lóránt Péter a válogatott és a Virtus Roma centere,Rózsa Dániel a Haladás kapusa, Bori Gábor a Paks középpályása és Majka a rapper, műsorvezető és Gyömbér Gábor a Ferencváros focistája is.

Olvasói sztorik