Hírek

Gólváltás a hegylakóknál

Aberdeenben mindkét fél betalál majd, a Stamford Bridge-en összeverik a csőszöket...

Aberdeen-Dundee United Mindkét fél betalál: IGEN!
Gólváltással számolunk a Pittodrie Stadium-ban!
A hegylakók sem pihenhettek sokat: három nap szünet után ismét pályára lépnek a csapatok. Ami a hazaiakat illeti: jelenleg ők állnak jobban, 30 ponttal az 5. helyen tanyáznak, saját közönségük előtt 3-4-3-as, átlagos mérleget produkálva. A piros-fehérek formájára szavakat sem találunk, ám ami biztos, hogy 11 forduló óta nem ikszeltek. Össze-vissza játszanak mindent, a 2012-es esztendőt egy Dundee-i sikerrel zárták McGinnék, karácsony másnapján viszont a Motherwell péppé verte őket. Túl sok logikát nem találtunk a gárda teljesítményében…
Viszont Dundee United-éban sem… Mondjuk annyiban kiszámíthatóbbak a narancssárgák, hogy mostanában tragikus produkcióval rukkolnak elő általában. December elején nyertek legutóbb, azóta csak elvétve szereztek pontot. Le is csúsztak a 8. pozícióba. 25 pontjukból 13-at szereztek a túrákon (4-1-4). A védekezésük mostanság botrányos, négy mérkőzésen 11 találatot szedtek be…
A két alakulat rendre gólgazdag kilencven perceket játszik egymással: 2010 óta nyolcszor csatáztak, mindannyiszor jött a mindkét fél betalál opció, no és hatszor a +2,5 is… Mindkét tipp szimpatikus nekünk, így ezeket javasoljuk megjátszani!

Chelsea-QPR (0-1) 1! +2,5!

Megorroltunk a csőszökre, így ma csúnyán megveretjük őket a Stamford Bridge-en!
Morcosak vagyunk Herry mester csapatára, ugyanis az év utolsó bajnokiján csúnyán kikaptak otthon a Liverpooltól. Ma sem járnak jobban, ugyanis a remek formában lévő Chelsea vendégei lesznek a csíkosak. Rafa mester együttese a dobogóra hajt, a játéknap előtt ott is állomásozott, 19 meccsen 38 pontig jutva. A kékek erősek otthon (5-3-1, csak a MU nyert nála), és a formájukra sem lehet panasz: december 8- óta négy bajnokit húztak be zsinórban, és lőttek 14 gólt… Az évet Liverpoolban zárták Lampardék: a rutinos középpályás duplájával fordítottak a londoniak az Everton ellen.
A QPR menthetetlen, tökutolsók 10 ponttal, amit 20 fellépésen szereztek a csőszök. Idegenben mindössze három iksz, emellett 7 zakó. Harry Redknapp érkezése sem hozott megváltást, a legutóbbi három mérkőzését egyaránt elbukták Taarabték. Az évet a Liverpool ellen zárták a londoniak, és Cisséék kilátástalan játékkal kaptak ki 3-0-ra a Loftus Roadon. Szerintünk a csíkos egység nem tudja összekapni magát, úgyhogy jó eséllyel kiesnek a Premier League-ből.
A QPR nem nyerni jár a Stamford Bridge-re… 1996 óta még pontot sem szereztek a vendégek, tavaly áprilisban egy hatosba szaladtak bele. Torresék elkapták a fonalat, szerintünk kettővel simán jobbak lesznek fővárosi riválisuknál. Húzzuk be a hendis hazait, illetve egy másik szelvényen a +2,5-ös opciót is!

Olvasói sztorik