Hírek

“Szentföldön” az ágyúsok!

Fogadóirodákat fosztogató esztendőt kívánunk kedves olvasóinknak. Az év első napján az Arsenalnak szavaztunk bizalmat, emellett a második vonalban gólzáport várunk. A "másnapos" jelző arra vonatkozik, hogy a tippek holnapra íródtak... :)

Southampton-Arsenal 2! +2,5!

Az év első napján nem terem babér a szenteknek: a remek formában lévő ágyúsok elhozzák mindhárom pontot a St. Mary’s Stadium-ból!
Kiesőjelölt egy dobogóra hajtó alakulat ellen. Nyomban rávághatjuk, hogy sima kettes, és valamiért nekünk is ez az érzésünk. A hazaiak 19 meccsen 17 egységig jutottak, Adkins mester legénysége otthon 3-3-4-es sort tud felmutatni. A Villa, a Newcastle és a Reading hajtott fejet Lamberték előtt, tehát kizárólag kiscsapatok ellen sikerült behúzni a három pontot. A karácsonyi őrületből nem jött ki jól a csíkos egység: három találkozón mindössze két pontra futotta erejéből, igaz, mindkét egység idegenben jött össze, ami korábban nem igazén volt Fontéékra jellemző.
Do Pradoék vissza is csúsztak a kiesőzónába, jelenleg a 18. pozícióban állomásoznak. Ha nem kezdik el a pontok gyűjtögetését, nagy bajba kerülhetnek a közeljövően…
Az Arsenal zseniális formában várja a szentek elleni ütközetet. Arsene Wenger fiai az elmúlt négy meccsüket egyaránt behúzták, és ebben a periódusban 15 gólt vágtak. Walcotték pazar teljesítményéről a Reading és a Newcastle védői külön regényt írhatnának…
A londoniak fel is jöttek az 5. helyre, 33 pontjuk van, no és egy elmaradt meccsük a West Ham ellen az Emirates-ben. Ha azon sem hibáznak, akkor már beérnék pontszámban a 4. Tottenhamet is!
Idegenben 4-4-2-es mérleget hoztak össze Cazorláék, akik a Norwichnál és az Old Traffordon kaptak ki, de annak már idestova két hónapja. Podolskiék nemcsak eredményesen, hanem látványosan is futballoznak az elmúlt hetekben, és a formájukat szerintünk átmentik 2013-ra is.
Az elmúlt 26 meccsük közül mindössze 3-at nyertek meg a szentek, a mérleg elképesztő fővárosi fölényt mutat: 3-7-16. Nos, kedves blogtársak, Sagnáék parádés szériája nem szakad meg, nyernek a St. Mary’s Stadium-ban! És azért a +2,5-ös opció is könnyedén összejöhet…

Peterborough-Barnsley +2,5!

Az utolsó előtti látja vendégül a sereghajtót. Jó kis meccs lesz ebből… Ha a szó klasszikus értelmében nem is, de azért eseménydús 90 perccel számolunk!
25 meccs után a hazaiaknak 22, a vendégeknek 21 pontjuk van. A Peterborough ugyan futott egy jó szériát, ám legutóbb Bristolban kikaptak. Viszonylag sokgólos meccseket vívnak Darren Ferguson tanítványai, ám ezekből a csatákból rendre rosszul jönnek ki.
A vendégek még rosszabb passzban vannak a Peterboroughnál, a piros-fehérek jó eséllyel búcsúzni kényszerülnek a ligától. Idegenben ugyan valamelyest eredményesebbek, mint otthon (3-2-7), ám ez is kevés lehet az üdvösséghez. Greeningéknek nagy hajrára, no és néhány igazolásra lenne szükségük ahhoz, hogy esélyük legyen a bennmaradásra.
A London Road Stadium-ban eddig rendre összejött a három gól a két gárda összecsapásain. Ma sem lesz ez másként, úgyhogy bátran húzzuk be a +2,5-ös opciót!

Olvasói sztorik