Hírek

Gólözön a Championshipben!

Ma a Bolton-Birmingham és a Bristol-Peterborough meccseket térképeztük fel...

Bolton-Birmingham +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN!

Egykor szebb napokat látott alakulatok csapnak össze a Reebok Stadium-ban: szerintünk biztosan lesz három gól az összecsapáson.
A 25. fordulót rendezik ma délután az angol második vonalban, és hőseink bizony eddig gyengén teljesítenek. Szó sincs feljutásról, osztályozót érő pozíciótól, mindketten az alsóház tagjai; igaz, a kiesés réme sem fenyegeti őket – egyelőre.
A Bolton a tavalyi kiesést követően az azonnali visszajutást tűzte ki célul, ám Bogdánék képtelenek az egyenletes jó teljesítményre. Dougie Freedman alakulata teljesen kiszámíthatatlan: a Cardiffot például sikerült otthon legyűrniük a fiúknak, ugyanakkor a Peterborough és a Sheffield Wednesday is elverte őket a közelmúltban.
Otthon azért erősebben Ngogék: 5-4-3 a mérlegük, vendégségben ezzel szemben csak kétszer tudtak nyerni. A Reebok Stadiumban a Crystal Palace, az Ipswich és a Sheffield tudott győzni. Ami a Wonderers formáját illeti: a fehér-kékek mostanában gyengén muzsikálnak, decemberben 1-1-3-as mutatót produkálnak, csak a Charltont verték el.
Azt gondoljuk, hogy a Bolton játékosállománya erősebb annál, minthogy a brigád az alsóházban vegetáljon. Martin Petrovék szerintünk feljebb is lépnek majd a tabellán, ám ehhez kiegyensúlyozottabb teljesítményre lenne szükség.
36-38-as gólarányt produkáltak az elmúlt 24 ütközetben a boltoniak, tehát viszonylag eseménydús mérkőzéseket vívnak a fiúk.
A Birminghamnek épp úgy, mint aktuális ellenfelének, 29 pont áll a neve mellett, ám gólkülönbsége gyengébb a Wanderersnél: 32-38. Zigicékre is egyértelműen jellemző a kiszámíthatatlanság, megannyi érdekes eredményt játszottak a kék-fehérek…
Lee Clark alakulata idegenben 3-4-5-ös sort hozott össze, viszont csak kétszer nem tudtak betalálni a túrákon Curtis Daviesék. A gárda egészen jó passzban van, hiszen a legutóbbi három mérkőzésén nem talált legyőzőre, karácsony másnapján Barnsley-ben sikerült nyernie.
Az egymás elleni találkozók rendre gólgazdag összecsapásokat hoztak Boltonban, és a vendégek nem mostanában arattak sikert a Reebok Stadiumban. Szerintünk ma is betalál mindkét fél, és a hazaiak csak nem kapnak ki…

Bristol City-Peterborough United +2,5!

A liga két leggyengébb védelme is pályán lesz Bristolban: természetesen nem hazudtolják meg önmagukat a bekkek, így tuti, hogy lesz három találat a kilencven perc során.
Kiesési rangadót rendeznek az Ashton Gate-en: a 24. fogadja a 22. helyezettet. Derek McInnes alakulata 23 mérkőzésen 19 pontot szerzett, hazai környezetben 2-2-7-es mutatót produkálva. A bennmaradást érő pozíciótól 5 egység a lemaradása, igaz, a karácsonyi meccse elmaradt a Watford ellen.
A piros-fehérek csak kétszer nem találtak be saját pályájukon, és 7 alkalommal játszottak “over” meccset. Otthon 20-27-es a gólarányuk, 11 összecsapáson azért ez nem rossz góltermés…
A vendégek két hellyel és három ponttal állnak jobban. A 22 egységből a Peterborough 13-at (4-1-7) szerzett vendégségben, ehhez 14-17-es találati mutató párosul. Darren Ferguson együttes egészen jól szerepelt az elmúlt hetekben: három meccset nyert zsinórban, és 10-5-ös gólarányt produkált. Gayléékra pedig kemény ellenfelek vártak: idegenben a listavezető Cardiff is fejet hajtott a pirosak előtt, de a karácsonyi, wolverhamptoni siker is elismerésre méltó teljesítményre utal. Közben a Bolton kapitulált nála: 5-4-es végeredménnyel zárult Bogdánék vizitje.
A liga két legrosszabb védelme lép pályára ma délután, és a hátsó alakzatok megtartják jó szokásukat. Azt gondoljuk, hogy mindkét fél betalál majd, és összességében könnyen összejöhet három találat!

Olvasói sztorik