Hírek

Davor Suker is Pécsre jön

Szalai Ádám góllövő-cipőjét, Gera Zoltán, valamint Kassai Viktor mezét is meg lehet nyerni.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hat éven keresztül a Dárdai Pál nevével fémjelzett teremtorna jelentett remek kikapcsolódást a focirajongóknak a két ünnep között. Idén az I. Nemzetközi Jótékonysági Teremlabdarúgó Gála veszi át ezt a szerepet, sztárok sorát vonultatva fel a Lauber Dezső Sportcsarnokba – írja a Pécsi Napilap.

Az idei futballgálát a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. segítségével Ábrahám Attila egykori FIFA-játékvezető és Vas László szervezi. Kevés idejük volt tető alá hozni a december 29-i rendezvényt, de parádés munkát végeztek, sztárok sora igazolta vissza érkezését. A futballszurkolók számára igazi csemege lesz az I. Nemzetközi Jótékonysági Teremlabdarúgó Gála, hiszen pályára lép többek között Bódog Tamás, ifjabb és idősebb Dárdai Pál, Márton Gábor, Fehér Csaba, Tököli Attila, Vincze Ottó, Lisztes Krisztián, Éger László, Nikolov Balázs, Dvéri Zsolt, Kuttor Attila, Bekő Balázs, Csucsánszky Zoltán, Mitring István és Toma Árpád is. A Borászválogatott is felvonultat ismert neveket: Bock József, Gere Attila, Kecskés István a Krpan-Babic Akadémia színeiben pedig Davor Suker is jelezte részvételét.

A torna érdekessége, hogy a pályára lépő futballsztárok mellett a betétprogramban kisgyerekek vívnak majd presztízsmeccseket. A tombolán igazi futballereklyéket sorsolnak ki: a résztvevők által dedikált labdákat, eredeti PMFC-mezt és labdát, a csapat által dedikált Videoton Európa Liga-mezt, illetve a horvát válogatott eredeti mezét lehet nyerni.

A fődíjak: Kassai Viktor dedikálta azt a mezt, amelyben az Európa-bajnokságon vezetett mérkőzést; Gera Zoltán szintén a kézjegyével látta el a West Bromwich Albion hivatalos mezét; Szalai Ádám pedig a Bundesligában sok sikert hozó góllövő-cipőjét küldte el. A torna jótékony célú, a tombolából befolyó összeget a Pécsi Gyermekklinika kapja.

Olvasói sztorik