Hírek

Olaszországból indul, Spanyolországba érkezik

Gyömbér Gábor

Gyömbér Gábor 1988.02.27-én született, a Fradi előtt a Lombard Pápa játékosa volt. 94 élvonalbeli meccsen 6 gólt szerzett. A 179 centiméter magas, jobblábas futballista elsősorban a középpályán bevethető, ám a fővárosi zöld-fehéreknél szerepelt már a védelemben is.

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez.

Ezúttal Gyömbér Gábor, a Ferencváros játékosa tippel.

Inter – Hellas Verona – Tipp:1!
– A kék-feketék a hétvégi vereséget el akarják feledtetni drukkereikkel. Éppen ezért szerintem Zanettiék komolyan veszik majd a kupameccset. Noha hallottam, hogy a Hellast 5 ezer szurkoló kíséri majd el a San Siro-ba, szerintem szomorúan térhetnek majd haza. Győznek a milánóiak a rendes játékidőben!

Augsburg – Bayern München – Tipp:(1-0) 2!
– Kedvenc csapatom sikerével számolok. A klubvezetés a szezon előtt úgy határozott, hogy minden sorozatban a győzelemre tör idén a gárda. Az Augsburg szerintem nem tudja megnehezíteni Lahm-ék dolgát, legalább kettővel nyernek a vendégek!

Ha tetszettek a tippek, kérjük nyomj egy like-ot, hogy a Facebook-on barátaid is ki tudják tölteni a tutit. További sportfogadási tippeket a Rangadó főoldaláról tudsz elérni.

Wolfsburg – Leverkusen – Tipp: X! Továbbjut a Leverkusen!
– Érdekes meccset várok, hiszen a hazaiakban szerintem sokkal több van, mint amennyit kiadtak magukból. Jó focisták szerepelnek a zöldeknél, furcsa, hogy nem képesek a folyamatos, jó teljesítményre. A Leverkusen ezzel szemben szárnyal, a bajorok első számú üldözői! A piros-feketék remek formában vannak, legutóbb a Hamburgot gyűrték le simán. A rendes játékidőben nem lesz döntés, ám a jobb passzban lévő gyógyszergyáriak végül csak kiharcolják majd a továbbjutást.

Leeds – Chelsea – Tipp:1!

– Az angol Ligakupában nem ritka a meglepetés, éppen ezért is gondolom, hogy a londoniakat megtréfálhatja a másodosztályú együttes. A kékeknél eddig nem jött be az edzőváltás, Rafa Benitez vezetésével gyengén szerepelnek Matáék. Akik a közelmúltban a klub világbajnokságot is elbukták, ráadásul sokat is kellett utazniuk, ennek megfelelően szerintem nem a legjobb összeállításban lépnek pályára a vendégek. A motivált Leeds elkaphatja őket!

Espanyol – Deportivo – Tipp:1!

– Sokan buktak a hétvégén az Espanyol miatt: a kék-fehérek bravúros pontot szereztek a Bernabeuban. A barcelonai klubnál a legjobbkor jött az edzőváltás, Aguirre vezetésével legyőzik a Deport. A La Coruna-i csapat az utolsó, anyagi problémákkal küzd a gárda, szerintem ma nem lesz esélyük a pontszerzésre.

Sorozatunk korábbi részében tippelt már Lóránt Péter a válogatott és a Virtus Roma centere,Rózsa Dániel a Haladás kapusa, Bori Gábor a Paks középpályása és Majka a rapper, műsorvezető is.

Olvasói sztorik