Hírek

Kikap a Liverpool, nyer a Bayern

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez.

Ezúttal Majka a népszerű rapper, müsorvezető tippel.

Bayern München-Borussia Mönchengladbach – Tipp:1!
– Az az igazság, hogy a Bayern München az a csapat, amelynek akkor sem szurkolnék, ha ott futballoznék… Ismerve azonban az erőviszonyokat, a bajorok nem hibáznak, szerintem nullára verik a vendégeket… Kettő-három biztosan lesz közte!

Ha tetszettek a tippek kérjük nyomj egy like-ot, hogy a Facebookon barátaid is kitudják tölteni a tutit. További sportfogadási tippeket a Rangadó főoldaláról tudsz elérni.

Liverpool-Aston Villa – Tipp:2!

– Egy vérbeli Manchester United-szurkoló mindig örömmel tippel az egyik rivális meccsére. Nincs ez másként velem sem… Szerintem a birminghami együttes elhozza mindhárom pontot az Anfield Road-ról, szegény liverpooli fanatikusok pedig bujdokolnak majd szégyenükben…

Barcelona-Atletico Madrid – Tipp:X!

– Na, ez egy izgalmas meccs lesz, az tuti! Szerintem sok gól esik majd a találkozón, és végül megosztoznak a pontokon a csapatok. Azt érzem, hogy Messi és Falcao is betalál majd! Remek, fordulatos, izgalmas csatát várok, szerintem 2-2 lesz a vége!

Udinese-Palermo – Tipp:X!

– Bevallom őszintén, e két olasz gárda szereplését nem figyelem, fogalmam sincs, hogyan teljesítenek. Amúgy az olasz pontvadászatot nem kedvelem, tőlem akár frutta di mare is lehetne a bajnok… Éppen ezért döntetlen várok…

Leverkusen-Hamburg – Tipp:1!
– Kevés gól, unalmas meccs, hazai sikerrel. A Leverkusen sokkal jobb csapat, érvényesíti a papírformát. Tippem 1-0.

Olvasói sztorik