Hírek

Bikák az ördögök ellen!

Torinóba utaznak a milánóiak, és szerintünk a vendégek nem térnek haza üres zsebbel. Hannoverben gólzáporral kalkulálunk!

Erre a hétvégére Bori Gábor, a Paks játékosa is adott tippeket. Ide kell klikkelni érte!

Torino-Milan 2(x)!

A piros-feketék egyre jobb formát mutatnak: szerintünk elhozhatják a három pontot Torinóból is!
A hazai alakulat a 14. helyről várta a folytatást a forduló előtt: 15 meccsen 15 egységet gyűjtöttek be a bikák. Otthon, a Stadio Olimpico-ban 2-2-3 a mérlege: a Pescarát és a Bolognát verték, az Inter, a Cagliari és a Parma nyert náluk, az Udinese és a Fiorentina pedig ponttal tért haza a bordóktól. Giampiero Ventura együttese hazai környezetben 7-8-as gólarányt produkált, ami halovány támadójátékra vall.
Nincsenek jó passzban Gazziék: az elmúlt kilenc ütközetük közül csak egyet nyertek meg (1-4-4), a múlt hétvégén pedig nagy verésbe szaladtak bele… Binachiék a városi riválisnál vizitáltak, és bár sokáig jól tartották magukat, végül simán kikaptak a Juvétől.
És a rossz sorozat miatt bizony egyre veszélyesebb vizekre eveznek Cerciék: mindössze három egység volt a fórjuk a kiesőkkel szemben. Nem egy életbiztosítás a bikák pozíciója…
A Milan, miután alaposan meggyengült a nyáron, pocsék rajttal nyitott. A gárda rengeteg vereséget gyűjtött be, és sokáig az alsóházban tanyázott. Allegri mestert azonban nem rúgták ki, a tulajdonosok bizalmat szavaztak a trénernek, aki csak összekapta a gárdát. A fiatal támadó, El Shaarawy vezérletével a piros-feketék elkezdtek nyerni a milánóiak, és ennek köszönhetően feljött a brigád a 7. helyre. 15 mérkőzésen 21 pontig jutottak Boatengék. November elején még kikaptak Montolivoék a Fiorentinától, ám után ponttal tértek haza Nápolyból, otthon elverték a Juvét, majd Catania is megadta magát Robinhoéknak.
Közben a BL-ben is kivívta a továbbjutást a gárda. Az Anderlecht ellen aratott idegenbeli győzelem után már az is belefért Allegriéknek, hogy a San Siroban kikapjanak a Zenittől. Bojanék tehát biztató formában vannak, ha a Torino után a Pescarát is elvernék Pazziniék, akkor az élmezőny közvetlen közelébe érhetnének…
A bikák 2001-ben verték el legutóbb a Milant. Azóta négy meccsből három vendégsiker és egy iksz született. És azt gondoljuk, hogy ezúttal is a milánóiak nyerhetnek. Allegri mester győzelemre vezeti a piros-feketéket, de legrosszabb esetben is iksz lesz a végeredmény. Tippünk: 2(x)!

Hannover-Leverkusen Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

Jó kis meccset várunk Hannoverben! Szerintünk gólokból tuti, hogy nem lesz hiány!
A 16. fordulót rendezik a hétvégén a Bundesligában, és a játéknap előtt a hazai egység a 12. pozícióban szerénykedett. Husztiék 20 pontot zsebeltek be eddig (6-2-7), odahaza, az AWD-Arena-ban 4-2-2-es sort értek el. 17-11-es gólarányt hoztak össze Hannoverben, és valamennyi meccsükön betaláltak. Ya Konanék összességében is igencsak termékenyek, immár 28 találatot jegyeztek, így az egyik legtermékenyebb támadószekció az övék.
A bajnokságban teljesen szeszélyesen szerepelnek: a legutóbbi 8 meccsükön nem játszottak döntetlent (3-0-5), olykor nagyon nyertek, de volt, hogy csúnyán beleszaladtak a késbe.
Mindeközben az Európa Ligában remekeltek Pintoék: simán továbbjutottak, a legutóbbi találkozójukon például a Levante otthonából sikerült ponttal hazatérniük.
Szimpatikus együttes a Hannover, Mirko Slomka elkötelezett híve a támadófocinak, ennek megfelelően a gárda gyakran belemegy egy hangulatos adok-kapokba…
A Leverkusen igencsak jól szerepel az idén! A második helyről várták a folytatást, 15 mérkőzésen 30 pontig jutottak a gyógyszergyáriak. Idegenben sem 4-1-3-as mérleggel büszkélkedhetnek, 15-14-es gólaránnyal. Frankfurtban, Dortmundban és Wolfsburgban kaptak ki Sami Hyypia tanítványai, de nyertek például az Allianz Arénában és Brémában is.
A piros-feketék remekelnek mostanság! Hét meccsük közül hatot megnyertek, és ebben a periódusban rúgtak 15 gólt. Castroék is inkább a támadásokra helyezik a hangsúlyt, eddig csak Dortmundban maradtam impotensek.
Az elmúlt években háromszor is döntetlenre végeztek a felek, előtte egy siker ide, egy oda. Most sem zárjuk ki a döntetlent, ám abban biztosabbak vagyunk, hogy mindkét támadósor eredményes lesz, és 3 találatot is összehozhatnak a csapatok!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik