Hírek

Tizennégy tuti hétvégére

Bori Gábor

Bori Gábor, a Paksi FC labdarúgója Szombathelyen született. 28 esztendős, egyszeres válogatott játékos. Lothar Matthäusnál, az Antigua és Barbuda elleni, Miamiban lejátszott, 3–0-ra megnyert meccsen szerepelt. Több mint 200 NB I-es találkozón lépett pályára eddig: volt az MTK, az Újpest, a Kecskemét spílere is, de külföldön is megmutathatta magát, hiszen szerepelt a Leicester Cityben Angliában, valamint a holland FC Volendamban is. A 2012/2013-as bajnokságot Kecskeméten kezdte, majd a Paksi FC-hez igazolt. A Borcsa becenévre hallgató középpályás az idei bajnokságban 14 alkalommal lépett pályára, gólt nem szerzett.

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez.

Ezúttal Bori Gábor a Paks játékosa tippel.Espanyol-Sevilla – Tipp: 1– A barcelonai gárda nagyon szimpatikus, és bár az idei évben beragadtak a rajtnál, jókor döntöttek az edzőváltás mellett. Aguirre felrázza a kék-fehéreket, és szerintem legyőzik a több sebből vérző Sevillát. Azonban a vendégektől is várok egy találatot, tehát jöhet a +2,5-ös opció, a végén hazai örömmel.

Arsenal-WBA – Tipp:1 – Nincs jó passzban a londoni gárda, a bajnokság után a BL-ben is kikaptak Arsene Wenger fiai. Ugyanakkor az ágyúsok kijönnek a gödörből, így sajnos Gera Zoliék nem szereznek pontot az Emirates-ben. Abban reménykedem, hogy Zoli azért betalál. Ennek ellenére szerintem kettő lesz közte, a hazaiak javára…

Sunderland-Chelsea – Tipp:2 – Nincs mese, Benitez megszerzi első bajnoki sikerét is a londoniak kispadján. A West Ham ellen peches vereséget szenvedtek a kékek, ám a BL-ben már remek támadófutballal álltak elő. Jó csapat a Sunderland, amely ráadásul otthon erős, de ez kevés lesz Matáék ellen. Tippem 2-es!

Swansea-Norwich -Tipp: 1
– A walesi együttes idei szereplése meglepetés számomra, Michael Laudrup alakulata nagyszerű együttest rakott össze az idei szezonra. Michu Pazar formában van, legutóbb az Arsenalnak rúgott kettőt. A Norwich City az egyik kedvencem Angliában, amikor kint játszottam, szerepeltem ellenfélként a Carrow Road-on, ahol mindig fantasztikus a hangulat. Ám ma szerintem pont nélkül maradnak a kanárik…

Malaga-Granada – Tipp:1

– Szezon előtt arról szóltak a hírek, hogy elfogyott a pénz a kék-fehéreknél. Ehhez képest csoportelsők lettek a BL-ben, és a La Ligában is az élmezőnyhöz tartoznak. A vendégek ezzel szemben gyengélkednek, úgyhogy a szimpatikusabb hazai együttes behúzza a meccset.

Valladolid-Rel Madrid – Tipp:2

– Kedvenc csapatom nem hibázhat! És most nem a Valladolidra gondoltam… Nagy Real-drukker vagyok, szeretem a királyi gárda játékát. A héten a fiatalok bizonyíthattak a BL-ben, a sztárok pihenőt kaptak, így teljes erővel a bajnokira lehet koncentrálni. A Valladolid jó passzban van, megverte hétfőn a Sevillát idegenben, ám Ronaldoék ellen nem lesz esélyük. Győznek a fővárosiak!

Osasuna-Valencia – Tipp:X
– Bajban vannak a pamplonaiak, nyerési kényszerben lépnek pályára hétről-hétre. Az elmúlt években rendre otthon volt erős a gárda, és az idén is sok borsot törhet majd az aktuális ellenfelek orra alá. A Valencia sem lesz kivétel… Érdekesen szerepel az idén a fehér-fekete egység: a BL-ben simán továbbjutott, a bajnokságban viszont gyengélkednek Sooldadoék, főleg idegenben. Nem csoda, hogy menesztették Pellegrinot. Szoros meccs lesz, döntetlen lesz a végén…
Levante-Mallorca – Tipp:1

– Kellemes ebédet töltenek majd el a hazai drukkerek a kilencven perc után. Martinsék remek szezont futnak, és a gyengécske szigetlakók nem tudnak meglepetést okozni.

Manchester City-Manchester United – Tipp: 2x, Lesz piros lap: IGEN! Lesz 5 sárga. IGEN!

– A város vörös felével szimpatizálok, remélem, hogy nem kapnak ki Sir Alex Fergusonék. Igazi parázs csata lesz, városi derbi, aminek elmaradhatatlan kelléke a kártyaeső… Szerintem egy, de inkább két piros lap lesz, no meg egy zsák sárga. Nem lesz nagy különbség a két gárda között, iksz körüli eredményt várok, de bízom Rooney-ékban…

Everton-Tottenham Tipp:2

– Egy másik rangadó vasárnap. A liverpooliak nagyon masszívak, legutóbb a City sem bírt velük. A Tottenham szeszélyesen teljesített az elmúlt időszakban, de most úgy érzem, Boas mester rendet tett a fejekben. Éppen a forma miatt várom a vendégek sikerét. Tippem tehát 2-es!

West Ham United-Liverpool – Tipp:2

– A kalapácsosok nem kis szerencsével nyertek a Chelsea ellen, mindenesetre nagyon kellett e három pont a fővárosiaknak. Otthon erősek a piros-fehér-kékek, senki nem mehet ellenük biztosra. A Liverpool megint beragadt a rajtnál, aztán most kezdi el behozni a lemaradást. A vörösöket nem szabad leírni, de szerintem egy pontnál többet nem szereznek.

Athletic Bilbao-Celta Vigo – Tipp:1

– Muszáj nyernie a baszkoknak, akikben lányegesen több van, mint ami látszik a tabellán. Szerintem elkezdik a felzárkózást Llorentéék. Tippem hazai!

Atletico Madrid-Deportivo – Tipp:1
– Bár a Realnak drukkolok, ettől függetlenül szimpatikusak a „matracosok”. Az idén pedig nagyon kitesznek magukét Falcaoék, nem véletlen, hogy a második helyen állnak. A Vicente Calderonban nem lehet ellenfél az újonc. Nyer az Atletico!

Betis-Barcelona – Tipp: X(2)
– Mit mondhat egy madridista a Barca meccséről? Persze azt, hogy pontot, pontokat veszítenek a katalánok. A Betis a közelmúltban épp a Realt tréfálta meg, miért ne lehetne megfricskázniuk a másik sztárcsapatot? Az esélyek a vendégek mellett szólnak, de a bajnokságnak nagyon jót tenne, ha Iniestáék pontot, pontokat veszítenének Sevillában. Reménykedem egy döntetlenben…

Ha tetszettek a tippek kérjük nyomj egy like-ot, hogy a Facebookon barátaid is kitudják tölteni a tutit. További sportfogadási tippeket a Rangadó főoldaláról tudsz elérni.

Olvasói sztorik