Hírek

Tutik az Euroligából

A Virtus Roma játékosa hat tippet is adott a Rangadó olvasóinak.

Lóránt Péter

1985. október 23-án született, Budapesten. Jelenleg az olasz élvonalbeli Virtus Romában játszik.

Körmenden kezdte profi pályafutását, majd 2005-ben a belga Sanex Antwerp Giants-hez igazoltz.
Egy évvel később, 2007-ben, aláírt a Ricoh Manresa spanyol másodosztályú csapatához. Ezt követően leigazolta a Ford Burgos, ahol öt évig játszott, csapatkapitánya is volt a gárdának.
2011 nyarán csatlakozott a Lagun Aro GBC együtteséhez, amely a világ második legerősebb pontvadászatának, az ACB Ligának a tagja volt.
Hat év spanyolországi légióskodás után, 2012-ben az Virtus Roma ajánlatára mondott igent.
Stabil tagja a magyar válogatottnak.

A www.rangado.hu legújabb rovatában ismert emberek, sportolók, zenészek, celebek segítenek a sportfogadóknak azzal, hogy tippjeikkel közelebb viszik a tuti szelvény kitöltéséhez.

Lóránt Péterrel, a Virtus Roma és a magyar válogatott centerével kezdünk, aki jelenleg az egyik legmagasabban jegyzett hazai kosaras. Az Euroliga hat meccsét vettük górcső alá.

CSKA Moszkva-BesiktasTipp:1
– Az orosz együttes kerete talán a legerősebb a ligában, nem gondolom, hogy a török gárda megnehezítené a moszkvaiak dolgát. A hazai együttes taktikája a stabil védekezésen alapszik, így nem várok sok pontot a találkozótól. Nagyon sima CSKA-győzelemmel ér véget az összecsapás.

Cedevita Zagreb-Olympiacos PireusTipp:2

– A kezdeti gyengélkedés után a görög együttes újra a tavalyi önmagát idézi, összeállt a gárda, így nem okozhat gondot a horvátok legyőzése. A “Oly” a bajnokságban is egyre jobb, a napokban az Arist ütötték ki 35 ponttal. Erősebb a hellén egység, amely újabb idegenbeli győzelemmel javítja mutatóját.

Asseco Prokom Gdynia-Maccabi Tel AvivTipp:2

– Sima izraeli sikert várok, az utolsó fogadja az elsőt, és abszolút nem várható meglepetés. A lengyelek egyelőre nem ütik meg a vendégek szintjét.
ALBA Berlin-Unicaja Malaga Tipp:2
– A legkiélezettebb összecsapást ettől a mérkőzéstől várom. A németek az idei szezonra nagyon megerősödtek, a spanyolok pedig évek óta remekül teljesítenek. Szoros, izgalmas csatát várok, ám szerintem a hispánok csak megnyerik a meccset.

Pallacanestro Cantu-Real MadridTipp:2
– Nincs jó passzban az olasz alakulat, a nemzetközi porondon és a hazai bajnokságban is botladoznak rendesen, a hétvégén is kikaptak a Juvecasertától. A Real a Panathinaikostól elszenvedett veresége után öt sikert jegyzett zsinórban, és a remek forma győzelmet ér majd Olaszországban is.

Partizan-Barcelona Tipp:2
– Az eddig hibátlan katalánok az esélyesek, a belgrádiak az idén nem olyan erősek, mint korábban. A Barca mind a nyolc meccsét megnyerte a ligában, míg a szerbek ezzel szemben csak 2-0-6-os mérleggel rendelkeznek. Nem gondolom, hogy a Partizan meglepetést okoznak, simán nyernek a gránátvörös-kékek!

Ha tetszettek a tippek kérjük nyomj egy like-ot, hogy a Facebookon barátaid is kitudják tölteni a tutit. További sportfogadási tippeket a Rangadó főoldaláról tudsz elérni.

Olvasói sztorik