Hírek

Német gólok, hispán kettes…

A Hoffenheim-Werder meccsen lesznek találatok, Aguirre nem kap ki első meccsén az Espanyol kispadján!

Hoffenheim-Werder Bremen +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN!

Gólváltással, no és legalább három találattal kalkulálunk Sinsheimben!
Alsóházi helyosztó meccsnek ad otthont a WIRSOL Rhein-Neckar-Arena: az osztályozós helyen állomásozó Hoffenheim a 12. Brement látja vendégül. A hazai együttes csapnivaló szezont fut eddig. A kékek 14 fellépésen mindössze 12 egységet húztak be, így nem is csoda, hogy csak a 16. pozícióban szerénykednek. A gárda otthon még azért csipkedi magát (2-2-3), ám a túrákon tragikusan teljesít (1-1-5).
Joseluék saját közönségük előtt a Hannovert és a Schalkét verték el, a Frankfurt, a Leverkusen és a Wolfsburg nyert nála, az Augsburg és a Fürth pedig értékes pontot csípett el. Otthoni gólaránya 11-15, és a hét csatából hatszor jött a +2,5-ös opció…
Beckék gyenge formát mutatnak mostanság: november eleje óta nem tutak nyerni, a legutóbbi három találkozójukon még pontot sem szereztek. A múlt héten a Leverkusen távozott Sinsheimből győztesen, szerdán pedig a nürnbergi túra zárult kudarccal. Mielőbb el kellene kezdeni a pontok gyűjtögetését, mert egyre nagyobb lesz a lemaradás a középmezőny aljáról…
A brémaiak sem lehetnek büszkék az idei produktumukra, a 12. helynél azért több van az északi alakulatban. Schaaf mester brigádja idegenben gyengélkedik: 1-2-4-es sort hozott össze a túrákon, Freiburgban győzött, viszont mindenhol sikerült gólt szereznie! Igaz, hogy mindenhol kapott is…
Hunték igazán szeszélyesek az idén, otthon sokáig sikeresek voltak, ám legutóbb a Leverkusen rendesen leverte őket (1-4). Petersenék 14 meccsen 22 gólt termeltek, ezzel nincs is baj, a 23 kapottal annál inkább…
Az elmúlt években az egymás elleni meccsek közül csak egyet nyert meg a Hoffenheim, a zöld-fehérek kétszer is három ponttal távoztak a WIRSOL Rhein-Neckar-Arénából. Most sem lepődnénk meg, ha a a muzsikusok nyernének, ám abban biztosabbak vagyunk, hogy lesznek találatok! Legalább három!

Granada-Espanyol 2x!

Aguirre első meccsére készül a barcelonai együttes kispadján. Nem lesz vesztes bemutatkozás!
A 14. forduló kiesési rangadóját Granadában rendezik: a Los Carmenes-be az Espanyol hivatalos. A hazaiak az utolsó előttiek, a vendégek sereghajtók. A déli gárda eddig 13 találkozón mindössze 11 pontot gyűjtött, ebből hazai környezetben 5-folyt be (1-2-3). A Celtát verték a csíkosak, ám az utóbbi három otthoni csatájukat egyaránt elveszítették. A Zaragoza, a Bilbao és az Atletico Madrid is három ponttal távozott Irineyéktől.
Juan Antonio Albacete Anquela együttese rossz passzban van: az elmúlt hat ütközetéből ötöt elveszített, csak a Betisnél nyert. A kupából is kizuhantak a fiúk: ugyan verték a Zaragozát, de idegenben szerzett találattal az aragóniaiak léptek tovább.
Az Espanyolnál kirúgták Pochettinot, és hosszú huza-vona után Aguirre mestert ültették a kispadra. (Mea culpa urak a csütörtöki dezinfomációért, akkor úgy tűnt, nem a mexikói szakember lesz a befutó.)
A kék-fehérek csak 9 pontig jutottak, idegenben 1-1-4 a soruk, San Sebastianban győztek, a Valladolidtól csentek pontot. Az elmúlt három hétben egy pontot sem szereztek, és közben kiestek a kupából is. Garciáéknak el kell kezdeniük a pontok gyűjtögetését, ha nem, akkor ebből búcsú lesz. Ám nem reménytelen a helyzetük, hiszen a 17., még nem kieső pozícióban tanyázó Mallorca neve mellett is csak 12 pont szerepel.
Az új szakember felrázza szerintünk a gárdát, és ez pontot, akár pontokat is érhet. Hiszünk az új impulzusban, azt gondoljuk, hogy a vendégek biztosan nem kapnak ki, sőt, nyerhetnek!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik