Hírek

Itt a legújabb, legütősebb focisláger!

Szunya és a Kicsi focisztár egy hónap alatt meghódította a labdarúgás szerelmeseit!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szeptember 23-án került fel a legnépszerűbb internetes videómegosztó oldalra Szunya új dala, a Kicsi focisztár, amelyet azóta már több mint 19 ezer alkalommal néztek és hallgattak meg a rajongók, illetve a minőségi könnyűzenére, az igényes kultúrára mindig fogékony magyar sportbarátok. Hogy mi inspirálta a sláger megszületését, sajnos nem tudjuk. A két mackóruha és a sárga baseballsapka alapján Siófok- vagy REAC-szurkolóként azonosíthatnánk a fiatalembert, ám a Balaton hullámait, illetve kiszáradt mocsarait, és Rákospalota panellakótelep-rengetegét sem véljük felfedezni a háttérben, úgyhogy ezek a tippjeink nem nyertek.

A forgatási környezetet szemlélve megállapíthatjuk, hogy nem a londoni Wembley Stadionban járunk, de még a járási harmadosztálytól is messze vagyunk. Nem nehéz kiszúrni azonban a legárulkodóbb tereptárgyat, az adóvevő tornyot, amelynek tövében megy a kőkemény játék a rozsdamarta kapura. A klipet nézve és hallgatva úgy véljük: túlságosan erős volt a sugárzás… Legalábbis erre utal a cikkünk végén látható werkfilm első mondata: „Emberek! Nem tudjátok, ki vagyok? Jól van, nem is baj! A háttérben mögöttem nem tudom, mi folyik… Hoppá, ott valami nem stimmel!”

https://www.youtube.com/watch?v=JtEt7ToYfDQ

Persze, ízlések és pofonok ez esetben is különbözőek, ezért egy kicsit szemezgettünk az internetes hozzászólások között. Ahogy a kommentárok szerzői, úgy a Rangadó.hu olvasói is ítéljék meg saját vérmérsékletük szerint Szunya produkcióját!

„Nagyon fasza. Főleg hang nélkül kikapcsolt monitorral.”

„Istenem, sorvasztógépbe vele”

„Én nem néztem meg, de szar”

„És miért van a pálya villanypásztorral körbevéve? Csak nem Szunyától akarják megvédeni a környékbeli népeket?”

„Ez most melyik X-faktor adás volt?”

„Szunya. Mikor léptek fel és hol? Ha van infó, írjatok meg. És ha lehetne, kérnék majd dedikált lemezt is. Köszi.”

„Mekkora nullák vagytok… Inkább menjetek a mezőre kapálni, kaszálni, annak több haszna lesz. Hihetetlen, hogy embereknek ennyire nincs önkritikájuk!”

Olvasói sztorik