Hírek

Ha “kismadrid”, akkor gólözön!

Ma egy spanyol és egy német másodosztályú meccset vettünk górcső alá. Gólokból Madridban és Hamburgban sem lesz hiány...

Real Madrid Castillia-Reacreativo Huelva +2,5!

Gólzáporos meccsen zárul a Liga Adelante 13. fordulója: a “kismadrid” mérkőzésén legalább lesz három találat, az tuti!
A 13. játéknapnak futottak neki a csapatok a napokban: hőseink közül a hazaiak a 12. helyen állnak, 12 fellépésen 16 pontot gyűjtve. Otthon igencsak hektikusan teljesítenek: vagy nyernek, vagy kikapnak (3-0-3). Az összesített gólarányuk elképesztő: 25-26! A 2. legtöbb találatot jegyzik, viszont az övék a legrosszabb védelem… A csapat csak kétszer játszott -2,5-ös mérkőzést… A fehérek formája nem ideális, ugyanis a legutóbbi három ütközetben nem tudtak nyerni.
A Recre négy hellyel és három ponttal előzi meg aktuális riválisát, ám idegenben pocsék a társulat: 1-1-4, 5-15-ös gólaránnyal megfűszerezve. Nehéz széria van a brigád háta mögött, ugyanis az elmúlt hetekben zömében élcsapatokkal meccseltek – váltakozó sikerrel. Verték például a Villarealt, a barva B-t, ugyanakkor kikaptak a Gironától és az Almeriától.
Érdekes kis csörte lesz, az már egyszer biztos! A 2005/2006-os kiírásban találkoztak egymással a csapatok a második vonalban, akkor mindkétszer a Huelva győzött. És mindkétszer jött a +2,5-ös opció! Ma sem lesz másként 1,57-es opcióért szerintünk tuti, hogy összehoznak a csapatok legalább három találatot!

St. Pauli-Bochum Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

Két, korábban szebb napokat megélt együttes csatája sok izgalmat, no és gólokat hoz…
A 13. fordulóban a Bochum vizitál a vigalmi negyedbe. A St. Pauli jelenleg a 11. pozíciót foglalja el, 12 csatában 14 egységet zsebelt be. A Millerntor-Stadionban valamelyest jobban ment a barna-fehéreknek (2-2-1, csak az Aalen nyert nála). Ám ami fontosabb, hogy Michael Frontzeck alakulata igencsak elkapta a fonalat! A legutóbbi négy bajnokin szerzett 8 pontot, és rúgott 8 gólt! Két hete a Drezda, a legutóbbi fordulóban pedig a “kismünchen” volt az áldozat.
A Bochumnál valami nagyon nem stimmel: a 14. 10 ponttal, közvetlen közelében tanyázik a kiesőzónának. A kékek meglépték az ilyenkor szokásosat, váltottak a kispadon: Andreas Bergmann ment, Karsten Neitzel jött. A csapat az új trénerrel továbbjutott a kupában, majd hazai környezetben ikszelt a Cottbus-szal (2-2). Iashviliék lassan minden meccsen győzelmi kényszerben lépnek pályára, hiszen megcsapta őket a kiesés szele.
A kék-fehérek eddig idegenben igencsak botladoztak (1-1-3), gólarányuk pedig elképesztően gyenge: 2-13! Ezen a mutatón is van mit javítani…
Alaphelyzetben a hazaiak sikere lenne várható, ám az új edző új impulzusokat adhatott a bochumiaknak. Ezt már a múlt héten is bizonyították a fiúk, hiszen a Cottbus ellen 2-0-ás hátrányból álltak fel, és mentettek pontot!
Azt gondoljuk, hogy akkor megyünk biztosra, ha a gólokra megyünk rá. Szerintünk mindkét fél betalál majd, és könnyedén jöhet a +2,5-ös opció is!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik