Hírek

Magabiztos Gyöngyöstarján

Egyre közelebb kerül a dobogóhoz a hétvégén idegenben diadalmaskodó Gyöngyöstarján. Bódis Barna fiai a 12.fordulóban a Zagyvaszántót fektették két vállra, így már a harmadikok a táblázaton.

Zagyvaszántó SE – Gyöngyöstarján KSK 2-4

Vendég győzelemmel folytatta szereplését a megyei másodosztályban a Gyöngyöstarján csapata. Az ellenfél Zagyvaszántó a forduló előtt az ötödik helyen állt a tabellán, amit mindenképpen szerettek volna megtartani Kratofil Csabáék. A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, a nagy helyzeteket sikerült gólra váltani, ami lehet túlságosan is megnyugtatta a vendégeket. A hazaiak mindent megtettek, hogy visszajöjjenek a meccsbe, még az egyenlítésre is volt esély, de ez a koncentráció miatt nem sikerült. Végül a csapategységnek köszönhetően vendéggyőzelem született, így Bódis Barna csapata már dobogós.

Bódis Barna.Vendég edző:

A mérkőzés elején sikerült gólokra váltani a helyzeteinket, de nem tudtunk jó játékot nyújtani, amivel ezt magabiztosan meg is tarthattuk volna. Voltak a mérkőzésnek olyan szakaszai, hogy a hazai csapat ki is egyenlíthetett volna. Mindenképpen az erősödő csapategységünk diadala ez. Ez számomra pozitív.

Ifjúsági eredmény: 2-1
Góllövők: Szita D.,Fodor G. ill.Hordós B.

Hordós Dániel értékelése:

Az a csapat nyerte a “bajnoki döntő szagú” összecsapást aki jobban akarta a győzelmet! Ezen a mérkőzésen sajnos a játékvezető sem parádézott, érthetetlen döntéseivel és 3 kiállításával furcsa hangulatot adott a jó színvonalú mérkőzésnek. Gratulálok a bajnokesélyes Zagyvaszántónak!

További eredmények:
LŐRINCI VSC – PETŐFIBÁNYAI SK 1-0
HATVAN LOKOMOTÍV SE – HERÉD LC 2-2
CSÁNYI SE-ECSÉD SK 1-5-nél félbeszakadt a 88.percben
GYÖNGYÖSPATA KSK – APCI TE 1-4
HORT SK – VÁMOSGYÖRK SE 1-1

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik