Hírek

Del Neri újra kispadon!

Genoában gólváltást várunk.

Genoa-Fiorentina Mindkét fél betalál: IGEN!

Gólváltással számolunk ma este a kikötővárosban. Jó kis csörte várható!
A tavalyi, csalódást keltő szezon után nagy tervekkel vágtak neki hőseink az idei pontvadászatnak, ám a hazaiak eddig nem váltották meg a világot. És akkor még enyhén fogalmaztunk… A piros-kékek a gyenge rajt után menesztették Luigi De Caniot, és helyére Luigi Del Nerit ültették. Az ősz trénernek nem volt könnyű dolga, hiszen a Milan otthonában kellett bemutatkoznia új gárdájával. A debütálás nem is jött össze, Tőzsérék 1-0-ra kikaptak az idén nem brillírozó piros-feketéktől.
A 10. forduló előtt így csak a 14. pozícióban tanyáztak a kikötővárosiak, akik a Luigi Ferraris-ban sem alkottak maradandót. 1-2-2-es mérlegükhöz 7-9-es gólarányt hoztak össze, egyetlen sikerüket a nyitófordulóban aratták (Cagliari 2-0) saját pályájukon, ám annak már két hónapja. Azóta a Róma és a Juve is elpáholta Kuckáékat, és a Parma, valamint a Palermo is ponttal távozott tőlük. 9 meccs után 9 pontjuk van a fiúknak, a kiesőzónától csak 2 rgység választak el őket. Jankovicéknak nagyot kellene javulniuk, ás Del Neri vezérletével erre van is esélyük a piros-kékeknek.
A violák Montellát szerződtették a kispadra, és úgy tűnik, a “repülőcske” leigazolása remek húzás volt! A lilák az 5. pozícióban állomásoznak, 9 forduló alatt 15 pontig jutottak Joveticék. Otthon bombaerősek (4-1-0), idegenben viszont még nem nyertek (0-2-2). Nem olyan rossz ez az idegenbeli mérleg, ha megemlítjük, hogy az Internél és a Nápolynál maradtak pont nélkül.
A formájukra nem lehet panasz, hiszen legutóbb a Laziot verték Toniék. Előtte Veronából hoztak el egy pontot, azt megelőzően pedig a Bolognát verték Firenzében. Valeroék tehát önbizalommal teli várhatják a genoai kirándulást.
Az elmúlt esztendőkben leggyakrabban döntetlenül végződött a Genoa-Fiorentina mérkőzés. Ezúttal is ezt a kimenetelt tartjuk a legvalószínűbbnek. Ugyanakkor a gólokra megyünk rá, hiszen az említett találkozókon rendre jött a mindkét fél betalál opció. Ennek a lehetőségnek szavazunk bizalmat!

Olvasói sztorik