Hírek

A Pécsi Vasutasok várják a Honvédot

Három támadóval „fenyegetik” a kispestieket a baranyai megyeszékhelyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A legjobb 16 közé jutásért lépnek pályára a csapatok a labdarúgó Magyar Kupában. A Baranya megyei első osztályban szereplő PVSK vendége a Budapest Honvéd lesz.

– A csapat gyakorlatilag már a sorsolás óta a Honvéd elleni meccs lázában ég – mondta a Pécsi Napilap hasábjain Bolboaca Augustin játékos-edző. – Lehet, hogy erre ment rá néhány bajnoki meccsünk az utóbbi időben. Az biztos, hogy most is a megszokott négy-három-hármas felállásunkat játsszuk, és megpróbáljuk letámadni a fővárosiakat.

A pécsiek reménykedhetnek, ugyanis a Budapest Honvéd nincs különösebben jó formában, hat meccs óta nyeretlen az élvonalban. A PVSK egyébként a SportM Kupában már a legjobb négy közé jutott. Ebben a sorozatban a Magyar Kupában legtovább jutó alsóbb osztályú csapatok juthatnak el a döntőig, és játszhatják a Magyar Kupa döntőjének előmeccsét a televízió nyilvánossága előtt. A pécsiek riválisai ebben a sorozatban a Babót, a Velence és a Martonvásár.

– Felejthetetlen élmény lesz számunkra a szerdai mérkőzés – közölte Czvenics Ádám csapatkapitány. – Emlékszem, a sorsoláskor úgy viselkedtünk, mint a kisiskolások, hívtuk egymást, sms-eztünk, cseteltünk, és azóta minden beszélgetésünkkor erre a meccsre terelődik a szó.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik