Hírek

Magyar turné!

A Kaposvár ma Diósgyőrbe látogat, és szerintünk pont nélkül marad a Prukner-legénység. A Paks-MTK meccsen gólokkal számolunk...

DVTK-Kaposvár 1!

Pont nélkül marad a Prukner-legénység Diósgyőrben. Sisa Tibor legyőzi volt csapatát.
A 12. fordulót rendezik a hétvégén a honi pontvadászatban. Ezúttal Borsodba látogatunk, ahová a a Kaposvár látogat. A hazaiak az élmezőnyhöz tartoznak, jelenleg az előkelő 4. helyen állnak 17 ponttal, félelmetes hazai mutatóval: 5-0-1, csak a Győr nyert nála, igaz, a Pintér-legénység nagyon (0-3). Ám az Újpest, az Eger, a Siófok, a Paks és az MTK is kapitulált Miskolcon.
Idegenben nem megy annyira Tiszáéknak (0-2-3), legutóbb vállalható vereséget szenvedtek a bajnoknál (Loki 2-0). A piros-fehérek támadósorával adódnak némi problémák: 11 mérkőzésen mindössze 9 találatot jegyeznek! Nem véletlen, hogy Rudolf Gergely bemutatkozását már nagyon várják a drukkerek…
A Kaposvár 13 egységig jutott, ám pontjaiból 9-et Somogyországban szerzett. Vendégségben eddig egy siker (Kecskemét) és egy iksz (Szombathely) jött össze. Most a 11. pozícióban, és a Prukner-gárda elkezdhetett bizakodni.
És bizony bizakodhatnak is Safaricék, hiszen immár három meccs óta nem kaptak ki, sőt, még csak gólt sem kaptak! Előbb az Egerrel játszottak 0-0át otthon, majd a Halinál védekezték ki a kilencven percet. Aztán jött a múlt hétvége, és a somogyi rangadón bizonyították a zöld-fehérek, hogy az idén melyik a jobb alakulat a vidéken (3-0, Siófok).
Ám szerintünk megszakad ma Harunáék sorozata. Ahogy az elmúlt években többször is, úgy ma is kikapnak a kaposváriak Diósgyőrben. A pontok Borsodban maradnak!

Paks-MTK Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

Gólgazdag meccset vív egymással a két alakulat. Jó kis derbi lesz, találatokkal megfűszerezve!
A 14. Paks a 3. MTK-t látja vendégül. A tolnaiak már túl is jutottak egy edzőváltáson: Kis Károly önként állt fel a kispadról, helyére Tomislav Sivic érkezett. A szerb tréner kicsit fel is rázta a társulatot, ám egyelőre nem sikerült elszakadnia még Égeréknek a veszélyes zónától.
Jelenleg a 14. helyről várják Fioláék a folytatást, 12 pontjuk van, ebből 6-ot (1-3-2) szereztek Tolnában. Egyetlen sikerüket a Siófok ellen aratta (4-1). A formájukra azonban mégsem lehet panasz: három döntetlen van a hátuk mögött, ám az ellenfél a Győr-Vidi-Fradi trió volt.
Az MTK parádésan kezdte a szezont, a 7. fordulóig őrizte veretlenségét, ám utána kicsit visszaesett a társulat. A hullámvölgy azonban már a múlté! A múlt pénteken Tischler vezérletével 3-2-re legyőzték a fővárosiak a Videotont! A kék-fehérek így most a 3. pozícióban tanyáznak, 21 egységet szereztek eddig. Vendégségben 2-1-2 a mutatójuk, Pápán és Kispesten nyertek, Kecskeméten remiztek, Szombathelyen és Diósgyőrben megégtek.
A Paks 16, az MTK 18 gólt rúgott eddig az idén, tehát a támadósorokra nem lehet panasz.
Az elmúlt években nyerni jártak a Hungária körútiak Tolnába! Nem zárjuk ki ezt az opciót sem, azonban abban biztosabbak vagyunk, hogy lesznek találatok szép számmal Pakson. Mindkét fél betalálhat, és a csapatok eljuthatnak három gólig is!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik