Hírek

Nyernie kell a bajoroknak!

A bőrnadrágosok Lille-be látogatnak, és szerintünk mindhárom pontot elhozzák Müllerék. A Bristol-Burnley találkozón gólokat várunk...

Lille-Bayern München 2!

A BL F-csoportjában a müncheniek nehéz helyzetbe hozták magukat a BATE elleni vereséggel. Most tehát a gallok ellen kell javítaniuk a bajoroknak!
Kezdjük azzal, hogy a BATE remeklése rendesen felborította a papírformát. A fehéroroszok vezetik a csoportot 6 ponttal, második helyen a Valencia állomásozik 3 egységgel, a spanyolok ugyanannyit gyűjtöttek, mint a németek. A Lille egyelőre a kvartett pofozógépe, a gallok eddig mindkétszer kikaptak.
Ezúttal a Lille otthon javíthat, bár kicsit szkeptikusak vagyunk a piros-feketék feltámadásával kapcsolatban. A bajnokságban is csak a 11. helyen tanyáznak Rudi Garcia tanítványai. A tavalyi bronzérmes sok ikszet játszik (2-5-2), legutóbb például Bordeaux-ban sikerült ikszre mentenie a meccset egy hajrában szerzett találattal.
A BL-ben eddig nagyon nem megy Pedrettiéknek: előbb hazai pályán kaptak ki a BATE-től (1-3), majd Valenciában maradtak pont nélkül (2-0). Ha ma sem sikerül nyerniük Kalouéknak, akkor bizony tuti, hogy bebukták a továbbjutást…
A Bayern szárnyal az idén! A bajnokságban eddig 8-ból 8-at nyert meg a gárda, így immár 5 ponttal előzi meg a 2. Frankfurtot, de ami tán még ennél is fontosabb, hogy kétszer annyi pontot gyűjtöttek Müllerék, mint a címvédő Dortmund! A vörösök a hétvégén egy könnyed kirándulást tettek Düsseldorfban, és ha már ott jártak, gurítottak is egy ötöst a hazaiaknak.
24 pont, 26-2-es gólaránnyal! Azért ez igencsak félelmetes mutató Gustavo Luizéktól. Persze, még rengeteg forduló van hátra a Bundelsiágból, ám mi megkockáztatjuk, hogy a bajorokat nem lehet befogni az idei kiírásban!
A BL-ben is jól indult minden, hiszen Lahmék elverték az Allianz Arénában a Valenciát, ám ezt követően jött a krach! A piros-fehérek kikaptak a BATE vendégeként, és ennek következtében csak a harmadik helyen tanyáznak jelenleg a csoportban.
Nos, a bajorok elképesztő motiváltak lesznek a mai összecsapáson! Újabb pontvesztés nem megengedett, hiszen az végzetes következményekkel járna. A Lille-ben nem érezzük az erőt, a gallok megadják magukat a germánok előtt. Tippünk izmos 2-es!

Bristol City-Burnley +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN!

Gólgazdag meccset várunk a ma esti angol derbitől. Mindkét fél egyszer kapitulál majd!
A 12. fordulót rendezik ma este a Championshipben, és a választásunk a bristoli ütközetre esett. A hazai alakulat várja rosszabb pozícióból a folytatást: mindössze a 21. helyen állomásozik, 11 csatában 11 pontot gyűjtve. Hazai környezetben 2-1-2 a mérlegük, ehhez 14-12-es gólarány párosul. Annyi leszűrhető az adatsorból, hogy az Ashton Gate-en eseménydús mérkőzéseket vívnak a piros-fehérek.
Az elmúlt hetekben nem megy jól a fiúknak: öt meccs óta nem nyertek, két vesztes találkozó után fogadják a Burnleyt. Az otthoni összecsapásaik közül eddig négyszer jött a +2,5-ös opció, a maradék egyen pedig mindkét fél betalált (Millwall 1-1).
A Burnley a 15. 14 ponttal, vendégségben 1-0-4-es mutatóval (egyetlen sikerüket a Derby-nél aratták). Terry Pashley váltotta Eddie Howe-t a kispadon, és az új tréner győzelemmel mutatkozott be: 1-0-ra diadalmaskodtak a fiúk a Blackpool ellen.
Az eddigi 11 fellépése közül 8-szor jött a +2,5-ös opció, tehát a pirosak is eseménydús 90 perceket produkáltak eddig.
Az elmúlt években mindössze egyszer nyert a Burnley a Bristolnál, az előző két összecsapást a hazaiak nyerték. Gólokban nem volt hiány, többször is jött a +2,5-ös kimenetel.
Ezúttal sem okoznak meglepetést a gárdák, magyarul összehoznak legalább három találatot. Húzzuk be a +2,5-ös opciót!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik