Hírek

Spezia, Almeria: illetlen vendélátók…

Az olasz és a spanyol második vonalban is fordulót rendeznek. Lássuk, mit is várunk a mai találkozóktól!

Spezia-Ternana 1!

Hazai siker várható az összecsapáson! Mindkét alakulat jó formában van, a Spezia azonban kihasználja a pályaelőnyt.
A 9. fordulónak futnak neki a csapatok az olasz B-ligában, és a választásunk ezúttal egy rangadóra esett. A Spezia és a Ternana egyaránt újonc az osztályban, ennek ellenére remekül teljesítenek. A Spezia az előkelő 4. helyről várta a találkozót, a Ternana a 5.-ről. Mindketten 4-1-3-as sort tudnak felmutatni, a vendéglátó otthon 3-0-1-es, a látogató a túrákon 2-0-2-es mérleggel rendelkezik.
Ami a gárdák formáját illeti: kifejezetten biztató! A Spezia két, a Ternana négy sikerből érkezik a Stadio Alberto Picco-ba! Kifejezetten jó meccset várunk, hiszen remek passzban vannak az együttesek!
Az idén kétszer randiztak a felek: Ternanában leikszeltek a csapatok, míg a Spezia pályaválasztásával hazai siker született. Nos, kedves sporttársak, ezúttal is a házigazda győzelmével kalkulálunk! Antenucciék a hét elején egy ötöst gurítottak Livornóban, azért ez nagyon jó ajánlólevél a mai ütközet előtt. Húzzuk be a hazai sikert!

Almeria-Cordoba 1!

Feljutásra hajt a hazai együttes, és ehhez minden pontra szüksége is van, ráadásul otthon semmiképpen nem megengedhető a botlás!
Az Almeria az előkelő 2. helyről várhatta a folytatást a forduló előtt, 8 ütközetben 17 egységet gyűjtött a gárda. Otthon, a Estadio del Mediterráneo-ban 3-1-0 a mutatója, 7-1-es gólaránnyal, csak a Hercules tudott pontot menteni Almeriában. Ulloáék jó formában vannak, legutóbb a Las Palmastól hozták el a három pontot. Egyetlen vereségüket a Sabadelltől szenvedték el, de annak is már jó ideje.
A Cordoba a 12., 8 találkozón 11 pontig jutva. A Otthon erős a gárda (3-0-1), idegenben viszont könnyen megadják magukat Kikoék (0-2-2). Az elmúlt két túrájukon pont nélkül maradtak, igaz, a Villareal otthonában nem okozott meglepetést a veresége.
Joseluék tavaly a 6., osztályozót érő helyen zártak, de a feljutás nem jött össze. AZ idén – ismerve az erőviszonyokat – nem várunk ilyen eredményes szezont az alakulattól…
Az Almeria az előző kiírásban elverte a Cordobát, és ezúttal is ezt a forgatókönyvet várjuk. Nyer a hazai együttes, húzzuk be az 1-est!

Olvasói sztorik