Hírek

Győri döntetlen a szlovákok ellen

Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Győri ETO FC – FK Dukla Banska Bystrica (szlovák) 1-1 (0-0)
Győr, 250 néző. Játékvezető: Becséri
Győri ETO: Stevanovics – Svec, Lang, Djordjevics, Dinjar (Völgyi) – Kamber, Nicorec (Tokody), Strestik – Varga R., Aleksidze (Dina), Andrics (Dudás). Vezetőedző: Pintér Attila
Gólszerzők: Varga R., illetve Brazen

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Küzdelmes mérkőzést vívott a szlovák első liga kilencedik helyén álló FK Dukla Banska Bystrica ellen a Győri ETO FC. Mindkét csapatból voltak hiányzók a válogatott mérkőzések miatt, a kisalföldiektől a remek szereplés és a sérülések miatt kilencen nem állhattak Pintér Attila vezetőedző rendelkezésére – írja a klub honlapja.

A kilencven percben jórészt az ETO akarata érvényesült, a besztercebányaiak a harmincadik és az ötvenedik perc között tudták ráerőltetni akaratukat a győriekre, igaz, ez az időszak egy gólt és egy lesgólt is hozott számukra. Az utolsó félórában egymás után alakította ki az ETO a helyzeteket, Djordjevics előretörései mindig veszélyt hordoztak, percről percre azt érezhették a nézők, eljön az egyenlítés pillanata. Egy szép szögletkombináció ugyan még csak kapufát hozott – Strestik akárcsak a Gyirmót ellen, most is hasonló helyzetből lőtt – majd a hajrában Varga Roland egyenlített tizenegyesből.

Olvasói sztorik