Hírek

Szakvéleményt kértek az FTC-stadionról

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nettó 24 millió forintért készít szakvéleményt és prezentációt a közigazgatási tárca megbízásából az International Management Group Kft. a Ferencvárosi Torna Club új stadionjának felépítése elnevezésű projekt megvalósítása érdekében – derül ki a kormányzati portálon közzétett szerződésből.

A szeptember végén aláírt megállapodás hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás eredményeként köttetett. A feladat nemzetközi referenciával rendelkező sporttechnológiai szakértői tanácsadás. A cégnek a szerződés aláírásától számított 45 napon belül szakvéleményt és rövid prezentációt kell készítenie a kormány számára.

A szakvéleménynek tartalmaznia kell egy általános leírást a labdarúgásról, és az azzal összefüggő szórakoztatásról, az ebből fakadó piaci helyzetről, a piacon lévő szükségletekről – olvasható a feladatok részletezésében, amely szerint az elemzésnek ki kell térnie a labdarúgással kapcsolatos speciális kérdésekre, illetve a futball kereskedelmi környezetére.

Fel kell mérni a stadion más célokra való hasznosítását, de az International Management Group Kft. feladatul kapta azt is, hogy elemezzen egy általa választott nemzetközi labdarúgó-versenyt a műszaki követelményektől, a látogatottsági adatokon át a bevételekig és kiadásokig – írja az MTI.

Olvasói sztorik