Hírek

Gólvadászat a Ligakupában!

A Haladás-Kispest meccsen és a Fradi-Szolnok összecsapáson elszabadul a pokol...

Haladás-Kispest +2,5!

Megint nem unatkoznak a szombathelyi ligakupa-meccsre kilátogató nézők: a Rohonci úton tuti, hogy lesz legalább három találat!
Az A-csoportba nyert besorolást e két alakulat, mellettük az ETO és a Gyirmót szerepel a kvartettben. A gárdák két játéknapon vannak túl. A hazaiak egy Gyirmót elleni 3-3-as döntetlennel kezdték a sorozatot, majd elutaztak az élvonalbeli zöld-fehérekhez, és a 18-19 éves fiatalokból álló garnitúra 5-1-es zakóba szaladt bele a kifejezetten erős kerettel kezdő hazaiaktól. A Hali esélye így a továbbjutásra minimálisra csökkent. Az elmúlt két találkozón a vasiak általában nagyon vegyes alakulatot állítottak ki, így lesz ez most is minden bizonnyal.
A Kispest a Győrtől kapott ki a +2,5-ös opció (0-3, 1-2). A fővárosiak valamelyest komolyabban vették a Ligakupát, az NB/II-es együttes ellen például a stabil kezdőnek számító Délczeg duplázott. Három pontja van tehát a piros-feketéknek, ha tovább akarnak lépni Vernesék, úgy nem hibázhatnak, nyerniük kell a Rohonci úton.
És nem is teljesíthetetlen e feladat, ugyanis, mint említettük, a zöld-fehérek ezúttal is pihentetik majd legjobbjaikat. Ugyanakkor kérdés, hogy a kispestieknél sikerült-e rendet tenni az elmúlt hetekben történt sikertelenségek után…
Nem eredményekre, hanem gólokra megyünk rá. A magyar Ligakupában sok a gólgazdag összecsapás, és ez alól nem lesz kivétel a mai, szombathelyi ütközet sem. Húzzuk be bátran a +2,5-ös opciót!

Ferencváros-Szolnok (0-1) 1! +2,5! 1!

Muniz mester komolyan veszi a Ligakupát, ennek megfelelően a Fradi hazai pályán jó alaposan elveri a derék szolnokiakat…
A Fradinál valóban nem viccelik el a Ligakupát: a zöld-fehérek holland trénere e sorozatot is a csapatépítésre használja, így minden bizonnyal erős együttest vezényel pályára ma este. Az FTC az új tréner érkezése óta jobban teljesít, mint Détári Lajos irányításával, azonban még mindig van mit csiszolni a brigád játékán.
A Ligakupában eddig kettőből kettőt nyert a Fradi, és elméletileg a két nehezebb ellenféllel már meccseltek Bödéék. Az MTK-t idegenben, a Kecskemétet otthon verték a zöld-fehérek. Somaliáék a bajnokságban is jó eredményeket értek el, legutóbb például a Videotontól hozták el a három pontot (1-2).
A Szolnok eddig egy hazai ikszet (MTK, 0-0) és egy idegenbeli vereséget (Kecskemét 5-0) játszott a sorozatban, továbbjutási esélyei a nullára hajaznak. A Tisza-partiak az NB/II keleti csoportjában sem brillíroznak, a 10. helyen tanyáznak 8 fordulót követően 9 ponttal. Az együttes még biztosan feljebb lépegethet majd a tabellán, ám reális cél a másodosztályú tagság megtartása lehet.
Egy alakuló, olykor egészen jól futballozó Fradi minden bizonnyal jól elveri a piros-kékeket. A meccsen garantálható legalább három, de akár négy gól is, no és hendis hazai siker!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik