Hírek

A Feyenoord várja a győri fiatalt

A győri foci egyik fiatal tehetsége, az U19-válogatott tagja, Kalmár Zsolt a Feyenoordhoz utazik október elején próbajátékra.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kalmár Zsolt a Győri ETO FC U19-csapatának támadó középpályása. Menedzsere, Vörösbaranyi József nem mindennapi lehetőséget teremtett számára: október 11-én Hollandiába, a Feyenoord együtteséhez utazik próbajátékra.

– Kiváló lehetőség ez neki sport- és tanulmányi szempontból is – mondta a Kisalföld hasábjain a nemzetközi játékos-ügynök, Vörösbaranyi József. – Tehetséges futballista, és olyan tapasztalatokat gyűjthet kint, amelyek a későbbiekben nagy hasznára lehetnek. Utánpótlástéren Hollandiában az egyik legprofibb klub a Feyenoord. Zsolt remek teljesítményt nyújt a korosztályos válogatottban is, minden esélye megvan arra, hogy egy eredményekben gazdag sportkarriert fusson be.

A fiatal futballista a korosztályos válogatottal augusztus végén Csehországban szerepelt, ahol a torna legjobb játékosa lett.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.