Hírek

Szerdai BL-nap: Bayern és Manchester

A mai napon folytatódnak a BL csoportkör első fordulói, és mi a Bayern és a Manchester meccsét vettük kicsit górcső alá...

Bayern-Valencia +2,5!

Ellenállhatatlan formát mutatnak a bajorok. Kérdés, hogy a formálódó hispán együttes képes-e megállítani Mülleréket… Gólokkal számolunk az Allianz Arénában!
Úgy kezdtek a bajorok, ahogy az a nagykönyben megvan írva. Három forduló ment el a bajnokságból, és Riberyék 9 ponttal, 10-2-es gólaránnyal máris az élre álltak. Josef Heynckes alakulatába nagyszerűen illeszkedett be Mandzukic, Dante, Shaqiri és Javi Martinez, így a gárda egyelőre jól viseli Robben hiányát.
A német elitalakulat tavaly ugyan megint bebukta a salátástálat, ám ennél minden bizonnyal jobban fájt a drukkereknek a Münchenben elveszített BL-döntő. A klubnál az idén ismét többfrontos háborút nyitottak: meg kell nyerni minden trófeát! Ennek a hátterét garantálta is a tulajdonosi kör, ugyanis a rutinos tréner nyugodtan igazolhatott. Remek futballisták öltöztek piros-fehérbe, és úgy tűnik, a csapatépítéssel is jól haladnak Lahmék.
Az ellenfélnél nagy változások történtek tavaly: Emery mester Oroszországba távozott, helyére Pellegrino ült le. Az egykori kiváló hátvédnek sikerült nagyjából egyben tartania a tavalyi brigádot, igaz, sztárigazolásokra sem tellett. Soldadóban bíznak Mestallában, no meg azért Nelson Valdez, Jonas és Feghouli is odaérhet az ellenfél kapuja elé.
A pontvadászatot nem kezdte jól a fehér-fekete társulat, igaz, a sorsolása sem volt éppen egyszerű történet… Ramiék már megfordultak a Bernabeuban és a Camp Nouban is, és e két túrából egy pont össze is jött (a fővárosban ikszeltek a fiúk). A Depor ellen illett volna ugyan hazai környezetben nyerni (3-3), a múlt hétvégén viszont megszületett az első siker: a Celta hódolt be a Mestallában (2-1).
Nos, úgy látjuk, hogy ezen az estén bizony lesznek találatok! A hazai támadószekció elképesztő formában van, és félő, hogy a valenciai védelem nem tudja majd megfékezni Mülleréket! A hazai siker borítékolható, azonban a találatokra nagyobb szorzót ajánlanak a bukik! Húzzuk be a +2,5-ös opció!

Manchester United – Galatasaray +2,5gól felett, 1, (0-1) 1, Manchester United legalább 2 gólt szerez

Számos tippel szolgálunk a Vörös Ördögök BL meccsére, igaz nem nagyon szorzójú tippek, de tutinak tűnnek első ránézésre, lássuk is a részleteket!
Ferguson mester csapata jól kezdte a Premier League idei sorozatát, a Chelsea mögött a második helyen állnak a srácok 9 ponttal, mindössze egy Everton ellen elszenvedett 0:1-es liverpooli vereség csúfítja a statisztikákat. Egyébkén masszívnak tűnnek idén is a manchesteriek, legutóbbi pl. 4:0-ra ütötték ki a Wigan csapatát az Old Trafford-on! De hintettek már idén hármat a Southampton és a Fulham ellen is! Van Persie már 4 gólnál jár idén, úgy fest jó vétel volt a holland támadó leigazolása! Tavaly a BL-ben a Manchester csak a csoportkörig jutott, hiszen a Basel útját állta a gárdának, az EL-ben aztán már nem mozgósítottak nagy energiákat és ki is estek rögtön a Bilbao ellen… Idén azért ennél jobb eredménnyel számolnak a drukkerek!
A BL nyitány pedig a Galatasaray lesz, aki hosszú évek után tér vissza a BL színpadára és nagy reményeket is fűznek a törökök ehhez a sorozathoz és meg kell említeni, hogy a Braga és a Kolozsvár ellen akár lehet is keresnivalója Fatih Terim csapatának! Kiválóan rajtoltak az új idényben a srácok, hiszen megnyerték a Török Szuperkupát a Fenerbahce ellen 3:2-re, majd a bajnokságban 3 győzelem és egy döntetlen következett, így 10 ponttal vezetik is a pontvadászatot! A Galatasarayban eddig Bulut 5 gólt szerzett, de olyan nevek vannak még a csapatban, mint: Elmander, Baros, Felipe Melo, Hamil Altintop, Újfalusi, vagy épp az uruguayi kapus Muslera. Ilyen kerettel bizony lehet keresnivalója a csapatnak nem csak a török ligában, de a BL-ben vagy EL-ben is!
A mai meccstől elsősorban gólokat várunk a Manchester sikere mellett, akár a törökök is jók lehetnek egy gólra, szerintünk Ferguson csapata legalább kétszer is eredményes lesz, és bátraknak megjátszhatónak tűnik a hendis hazai siker is!

Olvasói sztorik