Hírek

Százórás focival ünnepelnek

Szerdán kezdődik Békéscsabán a százórás foci, amelynek keretében vasárnapig kergetik a labdát a százéves Előre FC tiszteletére.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szeptember 19-én, szerdán 9:45-kor a békéscsabai Tréning Centerben kezdődik a különleges futballfesztivál, az utolsó mérkőzést pedig vasárnap 13 órától rendezik – írja a beol.hu.

Szerdán a kezdőrúgást Fülöp László hajtja végre, aki az 1945–1946-os szezonban az élvonalbeli Békéscsabai Törekvés tagja volt. A legendás csapatból már csak egyedül ő él. Az Előre legendája, aki több mint tíz éven át szolgálta a csabai futballt játékosként, majd edzőként is.

A százórás fociban pályára lépnek a város korcsoportos bajnokságában részt vevő általános iskolák fiú- és leány csapatai, a helyi kispályás csapatok valamint alkalmi társulások.

A századik órában lépnek pályára az Előre-öregfiúk, hogy megmérkőzzenek a szurkolók csapatával. Az Előre csapatát Szenti Zoltán állítja össze, előzetesen várható a következő játékosok fellépése: Kulcsár, Szarvas, Mracskó, Zahorán, Kasik, Kurucz, Szenti és még sokan mások a Magyar Népköztársasági Kupa-győztes csapatból és a bajnokságban bronzérmet szerzett együttesből.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik