Hírek

Debreceni siker az edzőmeccsen

A DVSC 3-1-es győzelmet aratott a Kecskemét elleni felkészülési mérkőzésen, Mezőkövesden.
Felkészülési mérkőzés
Debreceni VSC-TEVA – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 3-1 (1-1)
Mezőkövesd
DVSC: Polekszics – Nagy Z. (Bényei), Ludánszki (Albert), Varga R. (Szatmári), Engel (Kovács M.) – Dombi (Slimane Bouadla), Spitzmüller (Gál), Kiso (Kuti), Lucas (Ferenczi) – Matondo, Birtalan (Mokánszki). Edző: Kondás Elemér
KTE: Borszéki (Verebélyi) – Di Chiara, Sós (Sztehlik), Póti, Sáfár – Füle, Farkas B. – Tarabai, Nagy (Faragó), Gréczi (Maszlag) – Burgos (Ludasi). Edző: Szabó István
Gólszerzők: Lucas (20.), Gál (52.), Kuti (55.), illetve Tarabai (44.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kezdetben kiegyenlített játék folyt a pályán, a debrecenieknél a próbajátékon lévő belga támadónak, Yulu-Matondónak volt két nagy helyzete. A huszadik percben végül Lucas révén szerzett vezetést a bajnokcsapat, ám még a szünet előtt egyenlített a Kecskemét.

A második félidő elején visszaszerezte a vezetést a hajdúsági együttes, egy szöglet után Gál Mátyás talált a hálóba, majd Mokánszki ugratta ki Kutit, aki a kapus mellett lőtt a kapuba. A hátralévő időben több gól már nem esett, a Loki így is magabiztosan nyerte meg a felkészülési találkozót – áll a DVSC honlapján.

Mindkét együttes az eddig kevesebb játéklehetőséghez jutókkal és fiatalokkal állt fel. A salvadori Rafael Burgos első mérkőzését játszotta a KTE színeiben. A támadó bő egy órát töltött pályán és aktívnak bizonyult, két ígéretes távoli lövése is csak centikkel kerülte el a kaput, de összjátékban és az előkészítésekben is jeleskedett. A találkozó igen jó iramú volt végig és mezőnyben kiegyenlített csatát hozott – írja az alföldiek oldala.

Olvasói sztorik