Hírek

„Fel fogunk jutni!”

Siófoki távozása okait nem firtatja Szatmári Zoltán, de Angyalföldön egyértelmű célja, hogy visszakerüljön az NB I-be.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Egy rövid dániai kaland után nyáron került az FGSZ Siófok együtteséhez Szatmári Zoltán. A kapus azonban nem eresztett gyökeret a Balaton partján: az első négy fordulóban még ő védett, de utána rejtélyes okok miatt távozott a klubtól, és az NB II Keleti-csoportjában szereplő Vasas SC-hez igazolt. A 33 éves hálóőr a Rangadó.hu érdeklődésére távozásának okairól nem kívánt részleteket elárulni, de Angyalföldön jó csapatba került, és minden vágya neki és új csapatának is, hogy visszakerüljön az élvonalba.

– Milyen okai vannak a siófoki távozásának?
– Sokat gondolkodtam ezen a dolgon, és úgy határoztam, hogy a távozásom pontos okairól nem szeretnék részleteket megosztani a nyilvánossággal. Családi okok miatt jöttem el Siófokról, maradjunk ennyiben – közölte a Rangadó megkeresésére Szatmári Zoltán.

– Miért éppen a Vasast választotta?
– Nekem egyáltalán nem új ez a közeg, hiszen korábban már készültem Angyalföldön, a játékosok zömével és Gróf Attilával ismerjük egymást, jó a viszonyunk. A beilleszkedés éppen ezért gyorsan és zökkenőmentesen ment. Jól érzem magam, jó közegbe kerültem, a háttér is nagyon biztosnak tűnik a Vasasnál, kézenfekvő volt számomra, hogy őket választom.

– Szombaton fogadják a jelenleg utolsó előtti Szolnokot. Mire számít?
– A vezetők felhívják a figyelmünket arra, hogy minden meccset vegyünk komolyan, senkit nem szabad leírni. Csalóka a Szolnok, hiszen eddig nem szerepelt túl jól a bajnokságban, de bármikor robbanthat, nem lenne jó, ha ez éppen ellenünk sikerülne. Feljutásra törekszünk, így minden meccsre nagyon kell koncentrálnunk.

– Ennyire egyértelműek a célok a csapatnál? Csak a feljutás elfogadott?
– Egyértelműek, és fel is fogunk jutni! A Mezőkövesd elleni mérkőzés ugyan nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, de a Ligakupában már jól ment a csapatnak. Folyamatosan fejlődünk, úgy érzem, hogy kezdünk minél jobban belelendülni a játékba. A bajnokság végére összejöhet az, amire vágyunk.

Olvasói sztorik