Hírek

Szingapúrba kéne menni!

Egzotikus kirándulás vár ma ránk... No és azért a ködös Albionba is ellátogatunk...

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB/I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Leyton Orient-Brentford Mindkét fél betalál: IGEN!

Ma aztán tényleg meccsek híján vagyunk… No, de mivel fogadni kell, azért találtunk két ütközetet. A Matchroom Stadium-ban gólváltással számolunk!
Pocsékul kezdte a bajnokságot az Orient: négy mérkőzésből egy siker és három kudarc a mérleg. Otthon eddig egy találkozón léptek pályára a fiúk, persze el is bukták azt… Ám ne legyünk igazságtalanok a Leytonnal szemben, hiszen azért a brigád sorsolása nem volt azért könnyű, sőt!
Az előző kiírásban is a kiesés elől menekült a gárda, és jó eséllyel ezúttal sem lehet más a jelszó: Bennmaradni a League I-ban! Négy ütközetben két gólt jegyez a társulat, tehát épp itt az ideje, hogy magukhoz térjenek a támadók!
Mellettük szól, hogy három vereség után gyűjtötte be eddigi egyetlen sikerét az alakulat: idegenben, a Swindon Town pályájáról hozta el a három pontot!
A Barntford jól nyitott, 5 fellépésén 2-2-1-es sort hozott össze, tehát jelenleg 8 egység áll a gárda neve mellett. Így most a 7., tehát erős középcsapat; tavaly is az volt, a 9. pozícióban végzett. Idegenben két iksz a mérlege, egyetlen vereségét pedig nem mostanában könyvelte el: még augusztus 21-én a Yeovil vitte el tőle a három pontot.
Tavaly mindig az aktuális pályaválasztó diadalmaskodott, ebben a felállásban 2-0, fordítva 5-0 lett a végeredmény.
De vajon miért is talál be mindkét gárda? Nos, egyrészt a hazaiaknak már illene gólt rúgniuk a Matchroom Stadium-ban, ha már eddig ezt nem tették meg. A vendégek pedig egy gólra mindig jók! Szóval, necces tipp ez, de azért bízunk a csatárokban!

Singapore Armed Forces – Woodlands Wellington +2,5!

Szingapúrba utazunk ezúttal – ott még nem jártunk blogunk történetében. Ám a szerény kínálat miatt ide is el kellett jutnunk. És ha már ott járunk, akkor nyomban fogunk egy gólos történetet! Mély elemzés következik 🙂
Vajmi keveset tudunk a szingapúri labdarúgásról: a válogatottat rendre elverik riválisaik, a klubcsapataikról pedig szinte semmi információnk nincsen. De ha már így alakult, akkor a megérzéseinkre hagyatkozunk 🙂
A hazai együttes, pontosabban katonai alakulat áll jobban: jelenleg a 7., 18 meccsen 24 pontot gyűjtve. Otthon gyenge (2-2-4), és a formája is pocsék, hiszen három zakóból érkezik a mai ütközetre. tavaly a 3. volt a ligában, ezt a teljesítményt az idén tuti, hogy nem tudja megismételni!
Az ellenfél a sereghajtó, 19 fellépésen 10 pontig jutott. Idegenben 1-3-6 a sora, gólaránya pedig elkeserítő: 6-19. Négymeccses vesztes sorozatot tört meg a legutóbb egy idegenbeli döntetlennel, ám összességében gyenge csapatról van szó.
A hazaiak sikere várható, ám jobb szorzóra bukkantunk! Összehoznak a felek három találatot, az tuti! Szerintünk izmos hazai győzelemmel kalkulálhatunk, jöhet a hendi is, no és a +2,5!

Olvasói sztorik