Hírek

Jó forában a belgák…

A belgák a horvátok fogadják, és a pontok otthon maradhatnak. A sógorokhoz a németek látogatnak: gólokból nem lesz hiány!

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB/I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Belgium-Horvátország 1(x)! +1,5!

Egyre jobb teljesítményt nyújt a belga nemzeti tizenegy. Nem lepődnénk meg, ha elvernék a horvátokat…
A belga labdarúgás mély válságban volt az elmúlt néhány esztendőben, tulajdonképpen semmi épeszű eredményt nem tudtak felmutatni a vörösök. Ám mostanság mintha éledezni kezdene a válogatott! A csapatot Marc Wilmots irányítja, és a gárda két győzelmen van túl. Előbb a hollandokat verték el barátságos meccsen, majd Walesben is nyerni tudtak, immár vébé-selejtezőn.
Remek focisták alkotják a nemzeti tizenegyet, Kompany, Mirallas, Lukaku, Vertonghen, Witsel, Fellaini, Hazard, Mertens, Vermalen, hogy csak néhány nagyágyút említsünk. És a horvát, szerb, skót, macedón walesi együttesek közül nem lehetetlen a továbbjutás! Mi mindenesetre bizalmat szavazunk a fiúknak!
A horvátok ugyan kijutottak az Eb-re, de a csoportból nem sikerült továbbjutniuk. A gárda ennek ellenére szerintünk nem vallott szégyent, nüanszokon múlt, hogy nem léptek tovább a negyeddöntőbe. Aztán jött egy barátságos ütközet: váratlan vereség a helvétektől. Majd jött az első selejtező, és bizony a siker meglehetősen nyögvenyelősre sikeredett a macedónokkal szemben. Jelavic találata három pontot ért…
Nos, kedves sporttársak, azt gondoljuk, hogy ez a belga együttes nagyon egyben van. 1x-ben elmegy a történet, és várunk még gólokat is! Legalább kettőt, de ismerve a támadósorokat, könnyen lehet az három is…

Ausztria-Németország +2,5!

Jó kis csörte lesz a sógoroknál! A támadófoci diadalát várjuk a kilencven perctől!
A C-csoportban szerepel továbbá Írország, Svédország, Kazahsztán és Feröer-Szigetek. A germánoknak tehát elméletileg sima lehet az útja, bár a svédek és az írek bekeverhetnek még.
Az osztrákok még nem játszottak selejtezőt, a barátságos mérkőzéseken viszont egészen jól tolták a fiúk. Legyűrték például a törököket, az ukránokat, ikszeltek a románokkal. Azt kell, hogy mondjuk, hogy régen nem teljesített ilyen jól az osztrák nemzeti válogatott.
A németek az Eb-n nem jutottak a döntőbe, és ezt bizony a germán futball-társadalom csalódásként élte meg. Az olaszoktól elszenvedett vereség után az argentinokkal meccseltek Kloséék, és kaptak is ki 3-1-re. A gyógyírt a feröeriek elleni siker jelentette (3-0), bár azért nem volt túl meggyőző Löw mester alakulata…
Összességében a németek a találkozó esélyesei, ám mi inkább a gólokra mennénk rá. Nem tartjuk kizártnak, hogy a hazaiak is betalálnak, ám összességében azt várjuk, hogy a 90 perc során lesz három gól! Húzzuk be a +2,5-ös opciót!

Olvasói sztorik