Hírek

Irány Írország!

A szűkös hétfői kínálatból azért megint találtunk két tutit... Irány a zöld sziget!

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB/I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Drogheda-Derry City 1(x)!

Rangadót rendeznek az ír élvonalban: a 2. fogadja az 5. helyezettet. Szerintünk a pontok otthon maradnak…
Izgalmasan alakul a bajnoki hajrá a zöld szigeten: a Drogheda 24 meccsen 44 pontot szerzett, az éllovas Sligo 23 fellépésen 50-et. Ha folytatja jó szériáját a hazai együttes, akkor bizony megnehezítheti a listavezető dolgát.
Mert valóban összekapta magát a brigád! Némi bukdácsolást követően két találkozót is megnyert az United. Sőt, e két csatában 6 gólt hintett! Egyébként otthon, a Hunky Dorys Parkban 6-3-3 a mutatója, érdekességként megemlítjük, hogy a túrákon eredményesebbek a fiúk (7-2-3). A csapat motivált lesz, hiszen nemcsak előre, hanem hátra is kell tekintgetnie, ugyanis a St. Patricks és a Shamrock is nagyon hajrázik.
A Derry az élmezőny után állomásozik, 23 mérkőzésen 30 pontig jutva. Vendégségben 4-5-3-as sort tud felmutatni. A pozíciójuk instabil, egy-két vereség után gyorsan a 7-8. helyen találhatja magát a City.
Az együttes teljesen kiszámíthatatlan formát mutat, váratlan győzelmek után most két vereség is becsúszott. Nehéz kitalálni, hogy ma este éppen melyik arcukat mutatják majd…
Az idén már kétszer összecsaptak a felek, és mindkétszer a Drogheda diadalmaskodott úgy, hogy még gólt sem kapott (2-0, 0-3). Nos, most is a hazaiak esélyeire hívjuk fel a figyelmet, szerintünk nyer az United! Tippünk tehát: 1(x)!

Sligo Rovers-Dundalk +2,5!

Sok gólt várunk a The Showgrounds-on! Hármat biztosan hintenek majd a csapatok!
Az első fogadja az utolsót… Ezzel nagyjából el is mondtuk a lényeget. A hazai alakulat a bajnoki aranyéremre hajt, előnye hat pont (és egy meccs) a 2. pozícióban állomásozó Droghedával szemben. Hazai pályán 8-4-0 a mérlege, ehhez pedig impozáns, 27-8-as gólarány párosul. 23 meccséből mindössze egyszer kapott ki a társulat, de az sem mostanában történt, még májusban, a UCD otthonában. Azóta parádézik az alakulat, legutóbbi három hazai meccsén 9 pont és 10-2-es találati mutatóval.
A Dundalk a kiesés elől menekül, de ezt nem teszi valami hatékonya… 23 ütközetben 16 pontig jutott a brigád, lemaradása 7 egység a bennmaradást érő pozíciótól. Idegenben (is) harmatosan teljesítenek a srácok: 2-3-6, 11-25-ös gólaránnyal. A formája pocsék, három vereséggel a háta mögött érkezik a listavezetőhöz, a bajnoki aranyérem legfőbb várományosához. Nem túl biztató előjelek, annyi biztos…
A Dundalk 2010 óta négyszer vizitált a Sligónál, ám egyszer sem járt sikerrel. Sőt, még gólt sem rúgtak a vendégek! Nos, ezúttal sem lesz számukra egyszerű történet a Roversnél tett látogatás, szerintünk sima hazai siker születik. Ám ennek szorzója nagyon alacsony, így inkább a gólokra mentünk rá. Húzzuk be bátran a +2,5-ös opciót!

Olvasói sztorik