Hírek

Másodosztályú túra…

A Villareal győzelmi esélyekkel utazik a Ponferradina otthonába. A Finn Harps otthon tarthatja a pontokat.

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB/I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Ponferradina-Villareal 2!

Sikerrel veszi az akadályt a sárga tengeralattjáró. A vendégek visszavágynak az élvonalba, ehhez pedig idegenben is illik nyerniük. Ma megteszik!
Két újonc csap össze a Liga Adelantében ma este: a Ponferradina a 3. vonalból érkezett, a Villareal pedig az első osztályból pottyant ki. A hazai alakulat kissé szeszélyesen kezdte a bajnokságot, ugyanis idegenben két zakó, otthon viszont egy siker szerepel a neve mellett. A gárdának nem lehet más a célja, mint a bizton bennmaradás kiharcolása, ami ugye két esztendeje nem sikerült…
A Villareal tavaly mondott búcsút az élvonalnak, Julio Velazquez Santiago feladata pedig egyértelmű: vissza kell kormányozni a tengeralattjárót a legmagasabb ligába! Nem lesz egyszerű feladat, hiszen 42 forduló azért kőkemény terhelés a futballistáknak. A gárda azonban erős, Cani, Mellberg, Senna, Pandiani, Javi Venta, Oriol, Cavenaghi és Uche egyaránt sok csatát megélt már. És a rajtot is jól kapta el az együttes, hiszen 3 mérkőzést követően 7 ponttal állnak. Két hazai siker mellett a Sabadell stadionjában remiztek Caniék (0-0).
Nos, nem ragozzuk tovább a dolgot, a rutin és a nagyobb játéktudás szerintünk kompenzálja a hazai pálya adta előnyt. Ennek megfelelően a Villareal sikerével kalkulálunk! Tippünk tehát masszív 2-es!

Finn Harps-Athlone Town 1(x)!

Remek formában van a Harps, és a jó széria nem szakad meg ma este sem!
A 24. fordulót rendezik a hétvégén az ír második vonalban, és hőseink a középmezőnyben tanyáznak. A hazai alakulat áll egy hellyel előbbre, 23 mérkőzésen 29 pontig jutott az együttes. Hazai mérlegük 4-2-5, tehát nem túl acélos a brigád a saját közönsége előtt. Ám a formájuk nagyon rendben van! Az elmúlt nyolc ütközetét lehozta vereség nélkül (3-5-0), tehát kiváló passzban várja ellenfelét a Finn Harps!
Az Athlone is 29 egységet zsebelt be, ám ezt 22 meccsen tette. Gólaránya eggyel gyengébb aktuális riválisáénál, így szorul mögé a tabellán; jelenleg az 5. Idegenben 4-3-4 a mutatója, tehát nem kell szégyenkeznie a gárdának a túrateljesítménye miatt. Viszont június vége óta nem jön össze a siker: hét játéknap alatt négy iksz és három zakó…
AZ elmúlt években össze-vissza játszott mindent e két társulat, ebből messzemenő következtetést nem lehet levonni. Mi inkább a pillanatnyi formát vesszük ezúttal alapvetésnek: nem szakad meg a Finn Harps remek sorozata, és így a pontok a Finn Parkban maradnak! Tippünk tehát: 1(x)!

Olvasói sztorik