Hírek

Pénteki vendégesélyek…

Az ír élvonalban találtunk egy tutit, aztán egy kicsit selejtezünk is... Lássuk tehát a mai tippeket!

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB/I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Bray Wonderers-Drogheda United 2(x)! +1,5!

A vendégek a múlt héten megszakították rossz sorozatukat, és ezúttal szerintünk idegenből is három ponttal távoznak.
A 24. fordulót rendezik az ír élvonalban. A hazaiak gyengén szerepelnek, 23 ütközetben 23 egységet zsebeltek be. Kiesési gondja mégsem lesz vélhetően a brigádnak, ugyanis a Monaghant kizárták, a Dundalkkal szemben pedig 7 pont az előnye.
A jó Bray tehát a 9., 2-4-5-ös hazai mérlege pedig arról árulkodik, hogy a Carlisle Grounds nem éppen oroszlánbarlang… Csak a Bohemianst és az UCD-t tudták elverni. Feltűnően sok gól esik viszont hazai összecsapásain: 16-24 a találati mutatója.
Formája szeszélyes, mostanság több ikszet is játszott, nagy meglepetésre viszont nyert augusztus közepén a St. Patricks otthonában. A múlt héten az UCD-nél vizitált a társulat, és ki is kapott 3-1-re…
A Drogheda jó szezont fut, jelenleg a 2. helyen tanyázik. 41 pontja van, és bizony illik hátrafelé tekintgetnie, ugyanis az üldözők nagyon nyomulnak. A 3. és a 4. St. Patricks és Shamrock egyaránt 39 egységig jutott… A listavezető Sligo nagyon elment a mezőnytől, őt már nem éri be vélhetően az United.
Vendégségben 6-2-3-as sort hozott össze a csapat, a 22-18-as gólarány pedig arra enged következtetni, hogy felvállalja a nyílt támadójátékot az együttes a túráin is. Augusztus második felében megtorpant a brigád, két vereség is becsúszott, ám legutóbb 0-2-ről fordítottak a fiúk a Dundalk ellen, és megszakították a rossz szériát. E bravúros hajrából pedig lehet építkezni, nagy lélektani pluszt jelenthet!
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a Drogheda szinte nyerni jár a Carlisle Grounds-ra! Az elmúlt hat alkalomból hármat megynertek a vendégek, a hazaiak viszont csak egyszer örülhettek!
Nos, kedves sporttársak és blogtársak, az az érzésünk, hogy idén immár harmadszor is elveri a Drogheda a Brayt… Alaptippünk tehát 2-es, és gólokat is várunk, legalább kettőt, de összejöhet akár a 3 is!

Lettország-Görögország 2! -2,5!

Megkezdődnek a vb-selejtezők, és mi a G-csoportban találtunk egy egy jó kis tippet: a görögök nyerhetnek a letteknél!
Az első fordulót rendezik szerte Európában: a tét hatalmas, hiszen a 2014-es brazíliai foci vb-re gyúrnak a nemzeti tizenegyek. A G-csoportban a helléneknek nagy szerencséjük van, hiszen elkerültek minden nagyágyút. Lichtenstein, Litvánia, Lettország, Bosznia és Szlovákia nyert a kék-fehérek mellett besorolást a hatosba.
Túl sokat nem szeretnénk időzni ezzel a mérkőzéssel, hiszen a sorozat elején járunk. A lettek gyengén teljesítettek az Eb-selejtezőben, a görögök ezzel szemben kijutottak a kontinensviadalra, sőt, bejutottak a legjobb 8 közé, és csak ott buktak el a németekkel szemben.
Az Eb-selejtezők F-csoportjában is összeakadtak a felek: Rigában 1-1 lett a végeredmény, Pireuszban Torisidis góljával 1-0-ra a hellének nyertek.
Most is bizalmat szavazunk a görögöknek, és szerintünk nem is kell csalódnunk Samarasékban! Azt gondoljuk, hogy a déliek behúzzák a három pontot! Tippünk tehát egyfelől 2-es, no és nem várunk gólparádét, tehát a -2,5 is javasolt opció…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik