Hírek

Pályán a fiatalok!

A grúzok eldöngölik az észteket, Ukrajnában gólparádét várunk...

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB/I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Grúzia U21-Észtország U21 1! (0-1) 1

Nem érzünk meglepetést: a grúzok utolsó csoportmeccsükön megszerzik első hazai győzelmüket!
Be kell vallanunk férfiasan, viszonylag kevés információval rendelkezünk a grúz és az észt utánpótlás-labdarúgással kapcsolatban, úgyhogy ezúttal a megérzésünkre, no meg egy kicsit a statisztikákra hagyatkozunk.
Az U21-es Eb-selejtezők 5. csoportjában Spanyolország és Svájc mögött a 3. helyen áll Grúzia, holtversenyben a horvátokkal. 7 fellépésen 7 pontot húztak be a fiúk, odahaza viszont még nem tudtak nyerni (0-1-2, 3-9-es gólaránnyal). A spanyoloktól elszenvedett 2-7-es hazai zakó rontja el ennyire a képet. Idegenben nyertek a fiúk Észtországban és Horvátországban is. Előre nem tudnak lépni már a grúzok, és vélhetően hátra sem csúsznak, ugyanis a horvátokra egy hispán túra vár. Összevetésben pedig a grúzok a jobbak. Ám mivel eddig nem tudtak három pontot szerezni saját közönségük előtt, vélhetően amolyan becsületbeli ügyként kezelik majd a srácok az észtek lemészárlását.
Mert az észtek bizony gyengén szerepeltek, 6 mérkőzésen 1 pont a mérleg, idegenben két túra, nulla egység, 0-10-es gólarány. Szerintünk nem most táltosodnak majd meg a baltikumiak…
A szintén nem túl acélos horvátoknál egy négyesbe szaladtak bele a derék észtek… És ma is pórul járnak. Szerintünk simán nyernek a grúzok, bátrabbaknak akár a hendis verziót is ajánljuk!

Ukrajna U21-Málta U21 +3,5!

A 2. csoportban is fokozódik a feszültség: az ukránok egy jó hajrával még továbbjutó pozícióba is eljuthatnak. Ehhez ma ki kell végezniük Máltát…
Bonyolult a helyzet ebben a hatosban, ugyanis az első helyre elméletileg még három csapat is odaérhet. Az 1. pozíció továbbjutást ér, de a négy legjobb 2. helyezett is továbbmasírozik. Tehát a tét óriási!
Az ukránok a 3. helyen állnak 8 meccs után 14 ponttal. Előttük a szlovének 9/17 és Svédország 8/19 a sorrend. Na már most, ha a sárga-kékek jól elverik Máltát, majd győznek az északiaknál, akkor akár az élre is állhatnak! Ennél nagyobb motiváció szerintünk nem kell.
A csapat orrhon eddig remekelt: 3-1-0 a mérlege 11-1-es gólaránnyal. Az összevetésnél a gólarány is számít majd, tehát muszáj lesz rohamozniuk majd az ukránoknak.
Málta 9 fellépést követően az utolsó a csoportban, viszont várakozáson felül teljesítettek a szigetlakók, hiszen 5 egység áll a nevük mellett! (Még Litvániában nyertek tavaly nyáron) Különösebb tétje nincs már az ütközetnek, hiszen mindenképpen sereghajtó marad a válogatott. Ennek megfelelően talán könnyen meg is adják majd magukat a fiúk.
Abban teljesen biztosak vagyunk, hogy a pontok Ukrajnában maradnak, ám az odds nagyon alacsony. Viszont bízunk a gólparádéban! Szerintünk összehoznak a fiúk legalább 4 gólt!

Olvasói sztorik