Hírek

Ligakupa: csak erős idegzetűeknek!

Igyekeztünk kellő komolysággal venni a magyar Ligakupa mérkőzéseket. Nem volt könnyű...

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB/I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Eger-Debrecen +2,5!

Megkezdődnek a magyar Ligakupa küzdelmei is. Illene kellő komolysággal venni eme eseményt, ám ismerve az előző évi kiírásokat, nem könnyű nem elbohóckodni a dolgokat… Maradjunk a góloknál, azokban reményeink szerint, nem csalatkozunk…
Az Eger végre pályára léphet saját stadionjában, igaz, egyelőre a bajnoki bemutatkozásra várni kell, no de itt van e csodás Ligakupa! Az első fordulót rendezik, az Eger a Debrecennel, a Diósgyőrrel és az Újpesttel került egy csoportba. Hogy mennyire veszi komolyan a meccset Simon Antal? Nem tudjuk, ám vélhetően tesztelgeti majd az új embereit a szakvezető…
A Loki a nemzetközi csalódás után a bajnokságban sem tudott nyerni: 0-0-ás végeredménnyel zárult Szakályék újpesti kirándulása. A hajdúságiak helyzete azonban nem reménytelen, hiszen egy pontos hátrányban vannak az éllovas MTK-val szemben.
Milyen lesz a Loki kezdője? Minden bizonnyal B-csapattal áll majd ki Kondás Elemér. Ám ez a B-csapat sem lesz rossz, ismerve a Debrecen keretét.
Abban azért biztosak vagyunk, hogy gólokból nem lesz hiány. Kellemes edzőmeccs-feeling uralkodik majd el az egri stadionban: azaz kevés néző, sok góllal… Tippünk: +2,5!

Paks-Pécs 1! +2,5!

Tomiszlav Szivics érkezésével jobb passzba kerül a Paks. A zöld-fehérek szerintünk sikerrel veszik az első akadályt a Ligakupában…
A Vasas és a Siófok mellett e két együttes küzd egymással a B-jelű kvartettben. A tolnaiaknak jót tett az edzőcsere, Szivics mester győzelemmel mutatkozott be a kispadon. Nem mellesleg a hajrában jól is igazoltak a paksiak: Bori és Lázok mindenképpen alapembere lehet az együttesnek.
A Péccsel ezzel szemben bajok vannak, a jó kezdés után visszaesett a brigád, legutóbb az addig nyeretlen Kecskemét is három ponttal távozott Mecsekaljáról. Supka Attiláéknak jól jött a válogatott miatti bajnoki szünet, épp elég lesz rendet rakni a fejekben.
Azt gondoljuk, hogy az új trénernek bizonyítani akarnak majd a paksi fiúk, és legyűrik a pécsieket. A találkozón pedig lesz 3 találat, az tuti!

Ha a tippek elnyerték tetszésedet, vagy ha nem, kérünk egy lájkot! 🙂

Olvasói sztorik