Hírek

Irány Nagy-Britannia!

Ma Wales-be és Angliába látogatunk el: egy bajnoki és egy kupameccs kerül terítékre...

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB/I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Aberystwyth Town-Bangor City 2! +2,5!

Négy nap alatt másodszor páholja el a Bangor ellenfelét: lehet, hogy ezúttal szorosabb lesz majd a végeredmény, de hiszünk a vendégeknek, úgyhogy húzzuk be bátran a 2-est!
A negyedik fordulót rendezik a walesi bajnokságban, és mi egy vendégesélyre hívjuk fel a figyelemet. A kimondhatatlan és leírhatatlan nevű Aberystwyth Town (jobb egér másolás… 🙂 ) fogadja a Tangort. A hazai alakulat gyengén kezdte a szezont, egy iksz mellett két zakó figyel a neve mellett. Legutóbb épp Bangorban vizitált a társulat, és kapott ki nyomban 7-1-re!
Tavaly a 8. helyen zárt az alakulat, és szerintünk az idén is az alsóházi rájátszásban lesz majd érdekelt a brigád.
A Bangor visszahódítaná bajnoki címét, amelyet tavaly a TNS elhódított tőle. A City a második helyen zárt, az idén pedig cél a bajnoki cím!
Három meccs után hat egység áll Neville Powell együttese neve mellett, két siker között a NEWTOWN AFC stadionjában bukta el a pontokat a hajrában a csapat (2-3). Az EL-ben is megmérettetett a gárda, de a Kisinyov túl kemény diónak bizonyult. A hazai 0-0 után idegenben 2-1-re kapott ki a társulat.
Eddigi tapasztalataink alapján a walesi bajnokság nem feltétlenül a parádés védelmekről híres… Nos, egyfelől emiatt javasoljuk a +2,5-ös opciót. Aztán ebben a felállásban az elmúlt hat ütközet közül 5-öt a Bangor nyert meg. Motiváltabbak lesznek a vendégek, amely elég lesz ezúttal az üdvösséghez! Tippünk továbbá: 2-es!

Coventry-Burton Albion 1!

A Johnstone Paints Trophy-ból szemezgettünk, és ráleltünk a Coventry-Burton Albion meccsre, amely szerintünk hazai sikerrel zárul majd…
Az angol kiscsapatok kupája is megkezdődött: a harmadik vonalban szerénykedő halványkékek vendége a 4. ligás Burton lesz. A Coventry tavaly szégyen szemre búcsúzott a Championshiptől, és egyelőre bizony csak szokja a League I. légkörét. Négy márkőzésen három iksz és egy zakó a mérleg, tehát a fiúknak rendesen össze kellene magukat szedniük, ha valóban komolyan gondolták a feljutást…
A gyenge bajnoki rajt mellett a csapat sikeresen vette a Ligakupa I. fordulóját: hosszabbítás után ütötték ki a Birmingham Cityt a Ricoh Arénában. Ez azért bizakodásra adhat okot…
A Burton Albion tavaly a bennmaradásért küzdött, és elnézve idei produktumát, idén is ez lehet a maximális célja az együttesnek. Négy fellépésen három pont (1-0-3), idegenben két sima zakó, 0-6-os gólaránnyal. Több, mint visszafogott kezdet…
A Ligakupában viszont vitézkedik az Albion: előbb a Sheffield Unitedet, majd a Leicestert is búcsúztatták Palmerék, ráadásul mindkétszer idegenben bizonyultak jobbnak magasabban jegyzett ellenfelüknél!
Ám ezúttal kénytelen lesz fejet hajtani a nagyobb tudás előtt a Burton. A Coventry pedig ezzel a kupasikerrel igyekszik kicsit kiengesztelni szurkolóit a gyatra bajnoki rajt miatt. Meggyőződésünk, hogy hazai sikerrel végződik az ütközet. Tippünk: 1-es!

Olvasói sztorik