Hírek

Olasz kaland

Az Inter-Roma meccsen gólokkal számolunk, a Lazio elverheti a Palermot...

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB/I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Inter-Roma +2,5!

Nem lesz gólokból hiány a San Siróban: szerintünk könnyen eljutnak a felek három találatig!
A második fordulóban máris rangadót rendeznek: a farkasok Milánóba hivatalosak. Az Inter remekül kezdte a pontvadászatot: az újonc Pescara otthonában arattak magabiztos sikert Cambiassoék. Az első negyed órában még egészen jól futballoztak a delfinek, ám ezt követően beindult az Inter-henger, és előbb Sneijder, majd Milito is mattolta a hazai védelmet. Cassano jól mutatkozott be a kék-feketéknél, remekül mozgott, már csak a gól hiányzott.
Az EL-ben is menetel Andrea Stramaccioni alakulata, bár azért a menetelés kicsit erős kifejezés… A Hajduk és a Vászló esett eddig az Inter áldozatául, ám a San Siróban még nem nyert a sorozatban meccset a kék-fekete egység.
Az ellenfél az AS Róma lesz, amely a nyáron megnyerte a kispadra Zdenek Zemant, akitől attraktív futballt vár el a menedzsment. A rutinos tréner már bizonyította, hogy a támadófutball híve, legutóbb épp a feljutó Pescaránál.
A bordók legnagyobb igazolása De Rossi megtartása volt, Bradley bemutatkozott a középpályán, és Totti újra egészséges! Borini és Bojan eligazolt, az ő pótlásukat kell megoldani a vezetőedzőnek.
A Bajnoki rajt nem sikerült éppen fényesre. Bár a római ultrák nem unatkoztak a nyitófordulóban, azért a 2-2-es hazai iksznél jobb nyitányban bíztak a szurkolók. A farkasok a hajrában tudtak pontot menteni a Cataniával szemben, amely azért nem túl veretes eredmény.
Ismerve a két trénert, valamint a védelmeket, az az érzésünk, hogy könnyedén összejöhet három találat a kilencven perc során. Az elmúlt években is többször keveredett gólpárbajba a két együttes, és ezúttal sem lesz másként. Gólgazdag meccset vívnak a fiúk! Húzzuk be a +2,5-ös opciót!

Lazio-Palermo 1!

Az Olimpiia Stadionban maradnak a pontok: a szigetlakók meggyengültek, szerintünk nem tudják megnehezíteni a kékek dolgát.
A Lazio Vladimir Petkovic vezetésével jól kezdte a szezont. Simán jutott az EL-főtáblájára, a bajnoki rajton pedig három ponttal távozott Bergamóból. A csapat erejét mutatja, hogy a Mura elleni meccsen tartalékos összetételben is simán nyertek Kozakék. Összességében az idén is a tavalyihoz hasonló jó szereplést várunk a Laziótól!
Giuseppe Sannino vette át a nyáron a rózsaszínek kispadját, és bizony szerintünk nem lesz egyszerű dolga a mesternek. A keret kissé meggyengült, és a bemutatkozás is botrányosra sikeredett: mert ki lehet kapni a Napolitól, de 30-ra, ráadásul hazai pályán?
Miccoliék tavaly nagyon kétarcúan teljesítettek: otthon bombaerősek voltak sokáig, idegenben viszont rendre könnyedén megadták magukat. Azt feltételezzük, hogy a szicíliaiak az idei kiírásban sem brillíroznak majd a kirándulásaikon. Ráadásul nem éppen a római túrán…
A Palermo lassan öt éve nem nyert a Lazio otthonában, azóta vagy ikszlet, vagy kikapott a csapat. Ma sem számíthatnak túl sok jóra Pisanoék, a pontok várhatóan Rómában maradnak! Tippünk tehát: 1-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik