Hírek

Piros lap = kirúgás!

Nikolov Balázs után a szintén kiállított Luis Ramos sem maradhatott Debrecenben.

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Kecskemétre igazolt a Debreceni VSC hondurasi légiósa, Luis Ramos, ellenben érkezik a KTE-től Varga Róbert.

A védelem baloldalán és közepén is bevethető játékos, Varga télen igazolt Kecskemétre a ZTE-től, és a tavasz során 11 bajnokin szerepelt az alföldieknél, az idei szezonban egyszer, a Pécs ellen szavazott neki bizalmat a szakmai stáb. A 26 éves labdarúgó Győrben kezdte profi karrierjét, majd volt a Zalaegerszeg és a Videoton játékosa is.

Érdekesség, hogy a nemzetközi kupameccsen kiállított Nikolov Balázs után a szintén piros lappal büntetett Luis Ramos sem maradhatott a DVSC-nél. Kíváncsiak vagyunk Rezes László sorsára…

A hondurasi Luis Arcángel Ramos Colón magyarországi karrierje Nyíregyházán indult, ahonnan jó játékának köszönhetően rövid időn belül a Debrecen csapatához igazolt. Tagja volt a nagy nemzetközi sikereket elérő együttesnek, a BL-ben kilenc, míg az Európa Ligában összesen három alkalommal lépett pályára. Az NB I-ben eddig 88 mérkőzésen vetették be a védekező középpályásként szereplő Ramost, aki összesen három gólt szerzett. A Debrecennel a Bajnokok Ligája és az Európa Liga csoportkör kiharcolása mellett két-két bajnoki címet és kupát nyert a korábban szlovák bajnoki címet is ünneplő játékos.

Ramos mellett is van új szerzeménye is a KTE-nek, ugyanis Rafael Burgos személyében válogatott támadó érkezett a csapathoz. Az EL Salvador színeiben 19 mérkőzésen 8 gólt jegyző csatár az osztrák SV Ried csapatától érkezett egy évre kölcsönbe. A 24 éves játékos jelenleg éppen a válogatottal készül, ezt követően csatlakozhat az alföldi csapathoz.

A korábbi cáfolatokkal ellentétben Czvitkovics Péter vasárnap mégis aláírhat a debrecenieknek. A középpályás felbontotta szerződését a belga Kortrijkkal, és jelezte előző klubja felé, hogy mégis elfogadja a három évre szóló ajánlatot.

Olvasói sztorik