Hírek

Mallorca: a pontok a szigeten maradnak!

A magyar élvonalban az Eger-Fradi meccsen várunk gólokat. A Mallorca-Real Sociedad összecsapáson a hazaiak sikerével számolunk...

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB/I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Mallorca-Real Sociedad 1(x)!

A szigetlakók elpáholják a baszkokat! A Mallorcában érezzük az erőt, otthon bárkire veszélyesek lehetnek…
A 3. fordulót rendezik a La Ligában, és a 4 pontos Mallorca a 3 egységig jutó Real Sociedadot látja vendégül az Iberostar Estadio-ban. A piros feketék jól kezdték a szezont, hiszen az első fellépésükön 2-1-re verték az Espanyolt, majd pontot csentek Malagában. Joaquin Caparros alakulata eddig három gólt szerzett, és mindannyiszor Hemed volt eredményes! A csatár tehát remek formában várja az ütközetet!
Túl sok változás nem volt a hazaiak keretében, a védelembe érkeztek dél-amerikai légiósok, a csatársorba pedig Arizmendi a Getaféből, ám az ő bevetésére egyelőre várni kell. Az elmúlt évben a Mallorca a 8. helyre futott be, hazai környezetben 9-5-5-ös sorral. Várhatóan az idei kiírásban is a szigeten gyűjti majd pontjai zömét a piros-fekete együttes.
A Real Sociedad hektikus éven jutott túl. Jól kezdett a társulat, majd hullámvölgybe került, hosszú hetekig képtelen volt nyerni, majd a végére azért megint kiegyenesedett a kék-fehér brigád. Philippe Montanier maradt a kispadon, aki egy vállalható vereséggel nyitott: a Barca mészárolta le Xabi Prietókat (1-5). Aztán a hazai bemutatkozás már jobban sikerült, hiszen Agirretxe duplájával fordított majd nyert a gárda az újonc Celta Vigo ellen.
A csapat a nyáron nem sokat változtatott keretén, a legnagyobb fogás kétség kívül a mexikói Vela végleges megszerzése volt. A csapat otthon volt erősebb az előző kiírásban, és most is várhatóan San Sebastianban lesz képes markánsabb teljesítményre a baszk társaság.
E két csapat jellemzője, hogy általában az aktuális hazai gárda diadalmaskodik. Legalább is az elmúlt években rendre 1-es lett a végeredmény. És most sem lesz ez másként, a pontok Mallorcán maradnak. Tippünk tehát: 1-es!

Egri FC–Ferencváros: +2,5!

Fura kimondani, de idegenbe látogat mindkét együttes: Debrecen ad otthont az egriek és a IX. kerületiek találkozójának. Az Eger felszálló ágban van: éppen, csak kikaptak a DVTK vendégeként, majd mindössze pár perc hiányzott ahhoz, hogy ponto(ka)t raboljanak Székesfehérvárról. Ezek után jött a paksi meccsük, ahol a hajrában kicsikarták a győzelmet és ezzel leesett róluk a teher: tudtak ők is nyerni az NB I-ben.
A Fradi – mint mindig – más tészta. Új, ráadásul külföldi edzővel dolgoznak a Ferencvárosnál: Moniz egyelőre egy “elégedett játékot” tudhat maga mögött, viszont 2–0-ra kikaptak. Úgy érezzük, hogy ezért alakulhat ki egy változatos, sokgólos meccs, így a +2,5 mellett tesszük le voksunkat.

A többi NB/I-es találkozón

A Bp. Honvéd–MTK bajnoki rangadón (az első fogadja a másodikat) tizenegyes befújását várjuk. A Diósgyőr–Győri ETO meccsen a szünetig nem születik gól, a Haladás–Pakson viszont legalább kettő lesz már az első 45 percben. A Pápa–Kaposvár meccsen úgy gondoljuk, hogy továbbra sem tud nyerni a hazai együttes (X2). Az Újpest–Debrecen mérkőzésen elviszik a három pontot a vendégek, míg Siófokon szintén a vendégcsapat nyer, ám ott legalább két góllal.

Olvasói sztorik