Hírek

Vikingek a belgrádi pokolban!

A Tromsőre kellemetlen percek várhatnak a Partizan otthonában. A Hapoel Tel Aviv kettővel üti a luxemburgi meglepetéscsapatot.

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB/I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Partizan Belgrad-Tromsö 1!

Ledolgozza egygólos hátrányát a szerb bajnok, és vélhetően így tovább is jut az EL-csoportkörébe!
A szer bajnok csalódást keltett azzal, hogy alulmaradt az AEL Limaszollal szemben a BL-selejtező előző fordulójában. A gárda kétszer is 1-0-ra kapott ki a szigetlakóktól, így most már csak EL-csoportba jutás lehet a cél. Amelytől egy kicsit eltávolodott a legénység a múlt csütörtöki norvég vendégjáték alkalmával, hiszen nem kis meglepetésre kikaptak a balkániak Északon! 3-2 lett a vége, és Vladimir Vermezovic együttesének bizony a hajrában kellett kozmetikáznia az eredményt…
A szerb bajnok tavaly fölényesen hódította el a bajnoki címet, az idén eddig két hazai siker mellett egy idegenbeli zakó rontja el a képet.
A Tromsö már régóta játékban van, a norvég pontvadászatból ugyanis eltelt már 20 forduló. A gárda a 6., otthon az egyik legerősebb (még veretlen), idegenben viszont az egyik leggyengébb. A bajnoki formája egészen jónak mondható, hiszen nehéz ellenfelek ellen őrizte meg veretlenségét immár egy hónapja.
Az Olimpija Ljubljana és a FC Metalurg Donetsk esett eddig áldozatául az északi seregnek: mindkétszer összesítésben 1-0-lal ment tovább a norvég alakulat.

Hapoel Tel Aviv-F91 Dudelange (0-1) 1!

Véget ért a luxemburgi csoda: az izraeli együttes otthon is jól elkalapálja a lelkes vendégeket! Legalább kettő lesz közte!
Az első ütközetben is a közel-keleti alakulat diadalmaskodott (1-3), a Stade Jos Nosbaum-ban 937 néző előtt nyert magabiztosan. Most a Bloomfield-ben randevúznak a felek, és ezúttal is sima győzelmet jósolunk Nitzan Shirazi alakulatának. A Hapoel tavaly a 2. helyen zárt, így formálhatott jogot az EL-indulásra. A bajnokság csak most kezdődött el, a brigád 1-0-ra nyert a Ramat Gan pályaválasztásával. Otthon tavaly kimondottan erős volt a Hapoel, csak 2 vereséget szenvedett el.
A luxemburgi bajnok óriási bravúrt hajtott végre azzal, hogy eljutott egyáltalán idáig. Először a San Marino-i Tre Penne esett áldozatul, majd az osztrák Salzburgot is kiverték a luxemburgiak, idegenben lőtt góllal.
Ezt követően jött a szlovén Maribor, ám ez már nagy feladat volt a kiscsapat számára, így kettős vereséggel került át az EL-be a brigád.
Most azonban egy álom véget ér, ugyanis teljesen biztosak vagyunk abban, hogy a visszavágón is az izraeli csapat győz, ráadásul legalább kettővel. Húzzuk be a hendis hazait!

Olvasói sztorik