Hírek

Főtáblára kerül a Kolozsvár?!

A "csefere" előnyt szerzett Bázelben, és szerintünk a visszavágón is nyerhetnek a bordók. A Real-Barca meccsen a második félidőben lesz legalább két gól.

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB/I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

CFR Cluj-Basel 1(x)!

A Kolozsvár együttesét várjuk a BL-főtáblára. A “csefere” nagyon meggyőző játékkal nyert a St. Jakobban, és szerintünk a dr. Constantin Radulescu Stadionban is a bordók diadalmaskodhatnak.
Egy hete hiába szerezte meg a vezetést a helvét alakulat még a szünet előtt, a remekül kontrázó kolozsváriak a szenegáli Sougou duplájával fordítani tudtak. Sőt, ha a támadó egy kicsit önzetlenebb, vagy jobban koncentrál, úgy akár formalitás is lehetne a mai ütközet. Így nem az, hiszen az egy gólos előny még ledolgozható…
A román bajnok a Slovan Liberecen lépett túl az előző körben: kettős sikerrel vette ezt az akadályt Ioan Andone brigádja. A bajnokságban kicsit döcög a szekér, hat meccs után mindössze a 6. a gárda 9 ponttal; a listavezető Pandurii már 16-ot gyűjtött.
A hétvégén a Rapid Bukarestnél vizitáltak Diogoék: az első félidő első felében kétgólos előnyre tettek szert, majd a Rapidtól kiállítottak egy játékost! Ám ez az előny sem volt elegendő, a hazaiak fordítottak! Sőt, egy héttel korábban sem tudtak nyerni a fiúk, akkor pedig otthon, a gyengécske Iasi volt az ellenfél (2-2). Szóval, a bajnokságban eddig nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt Vass Ádámék eltervezték, ám ne feledjük: a BL-be való bejutás egyet jelent a Kánaánnal! Vass sajnos megsérült, így vele nem számolhat a vezetőedző.
A Basel már két kört ment a BL-ben: előbb az észt Flora Tallinon lépett át kényelmesen a piros-kék brigád, majd a Molde sem jelentett akadályt Stockeréknek. Az első mérkőzésen vezetést szereztek a svájciak, ám a második játékrészre szétesett a játékuk. A védekezésben elemi hibákat vétettek, a támadószekciójuk pedig nagyon sablonos volt. Az 1-2 rájuk nézve volt hízelgő eredmény…
A bajnokságban 7 meccs után csak a 4. az együttes, a hétvégén pedig a St. Gallen stadionjában elveszítette veretlenségét a csapat. Nézve az összeállításukat, a nagyágyúk zöme pályára lépett a bajnokin…
A visszavágón egyértelműen rohamoznia kell a Baselnek, és ez fekszik majd a kolozsváriaknak. A gyprs kontrák a St. Jakobban is ültek, és szerintünk ezúttal is eredményre vezet majd a bordók taktikája. Azt gondoljuk, hogy a hazaiak megnyerhetik az összecsapást!

Real Madrid-Barcelona Hány gól lesz a 2. félidőben: +1,5!

Sokáig törtük az agyunkat, hogy a lehetséges csaknem másfélszáz opció közül melyikre essen a választásunk. Végül arra jutottunk, hogy a második játékrész góljaira voksolunk. Lesz kettő ebben a félidőben, az tuti!
Az az igazság, hogy túl sok érvet nem igazán tudnánk felsorakoztatni a tippünk mellett. Talán a friss emlék adta az ötletet: mint ismeretes, egy hete a Camp Nouban 0-0-ás első játékrész után szabadult el a pokol.
Nos, urak és hölgyek, szerintünk ismét a fordulás után lesznek inkább gólok. Legalább kettő! Húzzuk be a 2. játékrészre a +1,5-ös opciót!

Olvasói sztorik