Hírek

A Rangadó szakértője az RTK edzője!

Vass László, a Rangadó.hu állandó szakértője lett az NB III-as Rákosmenti TK vezetőedzője.

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A Zalaegerszeg, a Ferencváros, illetve a Honvéd korábbi másodedzőjét a harmadosztály Duna-csoportjában szereplő felnőtt csapat irányításán kívül a vezetőség megbízta az utánpótlásképzés felügyeletével is. Mindet nagy örömmel vállalta, mert komoly helyi kötődése van, hiszen 17 éve él Rákoskeresztúron. A Rangadó.hu szakértőjének nagyon tetszik a feladat, és első meccsén az eredmény sem maradt el, hiszen az együttes a második fordulóban megszerezte első pontját a bajnokságban: Csepelen gólnélküli döntetlent játszottak.

– Örülök, hogy olyan emberekkel találkoztam, akiknek az NB III nem az eredmény-centrikus hozzáállásról, hanem a képzésről, a tehetségek felkutatásáról, a tömegbázis kiépítéséről szól – mesélte Vass László. – Ennek a csúcsa az első csapat, amelynél nem mellékes az eredmény, de nem arról szól RTK élete, hogy mindenáron bennmaradni az átszerveződő NB III-ban. Inkább arról, hogy minél több embert bevonni a klubba, a futballba. Hasonló csapatoknál sok helyen különböző juttatásokat kapnak a játékosok, itt klasszikus amatőralapon működik a rendszer. Focizzunk, és érezzük jól magunkat a pályán! Szerintem erről, és nem a pénzről kell szólnia a harmadosztálynak. A mi játékosaink munka után edzenek, de nagy kedvvel jönnek. Erről szól az amatőr sport!

A Rangadó.hu csapata az olvasók nevében is sok sikert és jó munkát kíván állandó szakértőnknek, aki továbbra is elemzéseivel továbbra is segíteni fogja honlapunkat.

Olvasói sztorik