Hírek

Liverpool: keserű folytatás?

A Manchester City látogat az Anfield Roadra. Palermóban gólokkal számolunk a déli derbin!

Liverpool-Manchester City 2!

Pont nélkül lesz a második forduló után is a Liverpool. A bajnok szerintünk nem botlik meg az Anfield Roadon…
Brendan Rodgers alakulata csúnyán kikapott a bajnoki nyitányon. A vörösök Briminghambe, a WBA-hoz látogattak, és szaladtak bele egy méretes pofonba (3-0). Agger kiállítása után omlott össze a Pool, amely akár nagyobb arányú zakót is kaphatott volna Geráéktól.
Adamék aztán hétközben javítottak: EL-meccsen a skót Hearts otthonában diadalmaskodtak. No, ne gondoljunk egy padlóba döngölésre, a hajrában egy öngóllal múlták felül a hegylakókat.
Boriniék előtt tehát nagy feladat áll, hiszen az aktuális bajnokot kellene elverniük. Ami nem lesz egyszerű küldetés, hiszen ugyan nem igazán vásárolt be a nyáron a City, ám a tavalyi garnitúra is kellőképpen bivalyerősnek mondható.
Mancini mester persze mondta is a magáét a tulajdonosoknak: erősítésre lenne szüksége. De adódik a kérdés: hová? Nem nagyon tudnánk olyan posztot mondani, ahol hibapont lenne. A csatársorban például legutóbb Dzeko és Balotelli csak a padon kezdett, ugyanis a talján mester az argentin duónak szavazott bizalmat (Aguero, Tevez).
A kékek a nyitófordulóban kicsit bealudtak, csak nagy nehézségek árán verték az újonc szenteket (3-2). Még egyszer ilyen hibát nem vétenek majd Nasriék.
A ManCynek nem igazán meg az Anfield Roadon, tavaly iksz lett, előtte a vörösök nyertek. Ám most megszakadnak a hagyományok, és szerintünk a pontok Manchesterbe vándorolnak!

Palermo-Napoli +2,5!

Gólokban gazdag meccset várunk a déli rangadón!

A két együttes hagyományosan találatokban bővelkedő mérkőzéseket vívott az elmúlt esztendőkben. 1-3, 2-1, 2-1, 2-1, az elmúlt négy palermoi ütközet végeredménye. Nos, az a határozott véleményünk, hogy ezúttal sem kell unatkozni a fanatikus nézőknek. Húzzuk be bátran a +2,5-ös opciót!

Olvasói sztorik