Hírek

Jakab Dávid kiesett Barcelonában

Jakab Dávid a második kiválasztáson kiesett a Nike sportszergyártó-cég futball-tehetségkutatójának világdöntőjében, amely Barcelonában zajlik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szervezők tájékoztatása szerint a The Chance 2012 (Az esély 2012) elnevezésű esemény 100 legjobb fiatal játékosa közül – akik 54 országból érkeztek a katalán városba – csütörtökön 52-en jutottak tovább, akkor Jakab Dávid neve utolsóként hangzott el, míg a világdöntő másik magyar résztvevője, Nagy Levente ezen az első rostán esett ki az FC Barcelona utánpótlásképző bázisán, a La Masiában zajló viadalon. A legjobb 52 játékos mezőnyét pénteken a felére csökkentették, ekkor esett ki Jakab, aki így már nem vehet részt az elődöntőn és a döntőn.

Az elmúlt három napban a résztvevők fantasztikus élményekkel gazdagodhattak, ugyanis a Barcelona legnagyobb sztárjaival, többek között Andrés Iniestával és Gerard Piquével is találkoztak, valamint a helyszínen szurkolhatták végig a csütörtöki Spanyol Szuperkupa első mérkőzését, amelyen a Barcelona 3-2-re nyert az ősi rivális Real Madrid ellen.

Olvasói sztorik