Hírek

Éledeznek a violák!

Vincenzo Montella együttese az udieni zebrákat látja vendégül. Szerintünk a hazai drukkerek örülhetnek majd, no és gólokból sem lesz hiány!

Fiorentina-Udinese 1! +2,5!

Győzelemmel mutatkozik be a lilák kispadján Vincenzo Montella. A violák megerősödtek a nyáron, az idén reális esélyük nyílhat valamelyik EL-hely megszerzésére.
A tavalyi esztendőt valamennyi Firenze-szurkoló igyekszik minél gyorsabban elfeledni: a gárda a 13. helyen végzett, és bizony sokáig még izgulhattak is a lila-drukkerek a kiesés miatt. Otthon még csak-csak ment a szekér, idegenben viszont botrányosan gyengén teljesítettek Joveticsék.
Jött Montella a kispadra, és megkezdődtek az erősítések. Pizzaro, Aquilani, Gonzalo Rodriguez, Borja Valero, Viviano, El Hamdaoui, Mathia Fernandez, Lupatelli, Guardado, hogy csak néhány nevet említsünk az érkezési oldalról. Távozott Montolivo, Canpanharo, Cerci, Gamberini, Behrami, Manfredini. Összességében erősebbnek ítéljük az érkezők listáját…
No és Montella mester garancia lehet a sikerre, eddig ugyanis minden állomáshelyén tudott valami maradandót alkotni. Sajátos módszerekkel dolgozik a “repülőcske”: fegyelmezi a sztárokat, akik eddig, úgy tűnik, beálltak a sorba.
Eddig egy tétmeccset vívtak a fiúk: a Novara ellen 2-0-ra nyertek otthon olasz kupa mérkőzésen.
Az ellenfél az Udinese lesz, amely tavaly remekelt, bronzérmes lett, azonban a nyáron alaposan meggyengült… A friuliai kiscsapat jó szokásaihoz híven eladta értékeit. Floro Flores, Handanovics, Torje, Isla, Asamoah, Pasquato és Pazienza is elhagyta a zebrákat. Francesco Guidolinnak tehát megint új csapatot kell fabrikálnia…

A csíkosak is már játszottak tétmérkőzést: Bragában értek el 1-1-es döntetltn BL-selejtezőn. Óriási a tétje a jövő keddi visszavágónak, és bizony nem kizárt, hogy némiképp tartalékos összetételben vezényli pályára legénységét a Stadio Artemio Franchi-ban.
Ahol 2007-óta nem tudtak pontot szerezni Di Nataléék… Sőt, ha arra jártak, rendre kaptak legalább három gólt! Igaz, adtak is mindig egyet…
A BL-re készülő Udinese szerintünk úgy kap ki Firenzében, hogy a találkozón esik majd legalább három találat!

Olvasói sztorik